FOTO – LA DOAR 30 DE ANI, O FEMEIE A REUSIT SA UCIDA PESTE 150 DE PERSOANE

melissa-calderon-alias-la-china_435713

Atrocitățile săvârșite de femeie l-au determinat pe iubitul acesteia să o dea în vileag în fața poliției.

Tânăra, pe numele său adevărat Melissa Calderon dar poreclită „La China”, era cunoscută  drept o femeie crudă după modul în care își tortura și ucidea victimele, potrivit relatării jurnaliștilor de la Daily Mail. Aceasta le răpea, le supunea unor chinuri groaznice și în cele din urmă trimitea trupurile neînsuflețite sau doar bucăți din acestea familiilor. „La China, în vârstă de 30 de ani era șefa cartelului care deținea puterea asupra unei părți din orașul La Paz,Mexic. Femeia a pornit pe drumul crimei organizate în 2005 când a fost cooptată în cartelul Damaso, o grupare criminală care are legături cu cartelul Sinaloa, condus de Joaquin „El Chapo” Guzman. Acesta acționa în statul Baja California Sur, afirma ro.blastingnews.com.

La doar 20 de ani  Melisa Calderon a pătruns într-o lume în care supremația aparținea părții masculine. Cu toate acestea, femeia s-a impus, devenind liderul aripii armate a cartelului. Cei din mafianarcoticelor care nu i se supuneau erau omorâți într-un mod crud și apoi îngropați în deșert. Astfel, numărul crimelor din orașul La Paz s-a triplat de când aceasta se afl[ la controlul grupării criminale. Unui locotenent de-al său i-ar fi tăiat mâinile pentru că o avertizase ca va ieși din organizație, după cum susţin surse din cadrul grupării. Toate aceste fapte odioase au ieșit la iveală după ce Pedro „EL Chino” Gomez a fost prins de către polițiști și a hotărât să spună tot ce știe.

150-de-crime-la-doar-30-de-ani_435713

Îngrozit de comportamentul violent și nemilos al femeii, iubitul dar și complicele acesteia, a povestit anchetatorilor toate crimele și ilegalitățile comise de ea. Mărturisirea vine după ce organele competente ale poliției mexicane i-au asigurat o micșorare a pedepsei pentru ajutorul dat în capturarea periculoasei femei. Bărbatul, inferior tinerei pe treapta ierarhică a cartelului, susține că aceasta ar fi omorât peste 180 de persoane și o descrie ca pe o maniacă ce acționa cu sânge rece și care instituia în jurul său o teroare de nedescris.

Cu ajutorul informațiilor furnizate de către tânăr, Melissa Calderon alias „La China” a fost reținută duminica trecută și dusă în închisoarea din La Paz, orașul pe care cândva îl controla, fiind acuzată de săvârșirea a peste  150 de crime.

VEZI SI: DOVADA ca exodul refugiatilor spre Europa este bine ORGANIZAT. Iata ce GHID au la indemana – VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.