Foto INCENDIAR în faţa unei renumite mănăstiri. Pozele cu ELEVA DEZBRACATA SI INARMATA CU O MITRALIERA au „rupt“ internetul

Fotografii sexy realizate în faţa Mănăstirii Ciolanu, din judeţul Buzău, cu o tânără aproape dezbrăcată, care ţine în mână o armă, au circulat pe Facebook şi au stârnit indignarea opiniei publice.

Fundalul ales de tânără pentru cele mai multe imagini sunt porţile sculptate de la intrarea în complexul monahal.

Apare însă şi clopotniţa într-una dintre fotografii, semn că modelul în costum de baie şi fotograful ei au pătruns în incinta mănăstirii.

Potrivit buzoienii.ro, Alexandra B. este elevă în clasa a XII-a la un cunoscut liceu din Buzău.

”Azi a reuşit, în sfârşit, ce şi-a propus mai demult. Să iasă în evidenţă. Eleva din Buzău s-a fotografiat îmbrăcată sumar, cu o puşcă automată în mână, în faţa Mănăstirii Ciolanu”, scrie autorul articolului.

Imaginile au circulat pe Facebook, unii considerându-le fotografii artistice reuşite.

Cei mai mulţi, dimpotrivă, le-au catalogat ca fiind nepotrivite sau chiar indecente. ”Apărăm biserica şi ortodoxia inclusiv cu puşca? Dar de ce îmbrăcată aşa?”, a fost una dintre reacţii.

La scurt timp după apariţia fotografiilor în presa locală, protagonista controversatei şedinţe foto a restricţionat accesul la contul său de Facebook, unde postase imaginile.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Buzău s-au autosesizat şi încearcă să afle dacă fata din fotografii este elevă.

Vezi toate fotografiile aici: Eleva din Buzau cu mitraliera la Mănăstirea Ciolanu. Apărăm biserica și ortodoxia inclusiv cu pușca ? Dar de ce îmbrăcată așa ?

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu