Fotbalul mondial, in stare de SOC. Detalii CUTREMURATOARE despre sfarsitul fulgerator al internationalului spaniol Jose Antonio Reyes

Jose Antonio Reyes a murit la vârstă de 35 de ani în urma unui accident auto. Anunțul a fost făcut chiar de Sevilla, club pentru care atacantul spaniol a debutat în fotbalul mare în 2000 și pentru care a jucat în perioada iulie 2000 – ianuarie 2004 și ianuarie 2012 – iulie 2016 pe pagina oficială de Twitter.

UPDATE, 1 IUNIE, ORA 15.45. Jose Antonio Reyes conducea un Mercedes Brabus în momentul în care a făcut accident. Alături de fostul fotbalist spaniol se mai aflau două persoane, iar vărul său în vârstă de 23 de ani a murit și el. Persoana care se afla în dreapta lui Reyes a reușit să iasă din autoturism, dar a suferit mai multe arsuri grave și a fost transportat de urgență la spitalul Virgen del Rocio.

Accidentul s-a petrecut la ora 11.40, pe autostrada A.376 dintre Sevilla și Utrera. Mașina care era condusă de fostul fotbalist al celor de la Sevilla a ieșit de pe drum, s-a răsturnat de câteva ori și a luat foc. Reyes nu a putut ieși din autoturism și a murit ars, susține un martor al accidentului.

Reyes se afla sub contract cu Extramadura, echipă la care a ajuns în luna ianuarie a anului 2019 din posura de jucător liber de contract. Autoritățile din Utrera, localitatea unde s-a născut Jose Antonio Reyes, au declarat două zile de doliu, iar steagurile vor fi coborâte în memoria fostului fotbalist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.