Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Fostul șef MI6, Sir Richard Dearlove, prezice căderea lui Putin: „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie”

agerpres 15551928 1024x745 1

Fostul șef al serviciilor secrete britanice a prezis că președintele rus Vladimir Putin nu va mai fi la putere până anul viitor și va fi într-o unitate medicală pentru boli pe termen lung.
Sir Richard Dearlove a fost șeful Serviciului Secret de Informații al Regatului Unit, cunoscut și sub numele de MI6, din 1999 până în 2004. El a făcut predicțiile despre Putin miercuri, 18 mai, în timpul unui episod din podcastul One Decision, potrivit Business Insider.

“Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie. Cred că va fi plecat până în 2023. Dar probabil în sanatoriu, din care nu va ieși ca lider al Rusiei”, a spus el, adăugând că sanatoriul ar fi o modalitate de a-l scoate pe Putin de la putere fără o lovitură de stat.

Predicția lui Dearlove este în ton cu alte rapoarte recente care sugerează că Putin este bolnav și ar putea pierde puterea în curând.

Christo Grozev de la Bellingcat, un expert în securitatea Rusiei, a declarat săptămâna trecută că înalți oficiali de securitate de la Kremlin cred că războiul din Ucraina este „pierdut” și că Putin va pierde controlul asupra puterii.

Generalul-maior Kyrylo Budanov, șeful serviciilor secrete militare ucrainene, a declarat recent pentru Sky News că Putin se afla într-o „stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav”. Budanov a mai spus că este „optimist” că Ucraina va învinge și că războiul va fi „încheiat până la sfârșitul anului”.

Fostul spion britanic Christopher Steele a declarat recent că surse i-au spus că Putin este grav bolnav și pleacă în mod regulat de la întâlniri pentru tratament medical, contribuind la „creșterea dezordinii în Kremlin”. Steele, care a condus biroul MI6 pentru Rusia de ani de zile, a compilat infamul dosar Trump-Rusia, mare parte din el fiind acum discreditat.

Starea sănătății lui Putin nu poate fi confirmată, deși sunt zvonuri că ar suferi de demență, boala Parkinson sau cancer de sânge .

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.