“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Fostul președinte PNL și-a anunțat demisia de la sefia Camerei Deputaților. Cine ii va lua locul? (SURSE)

ludovic orban din pacate asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia sau de a schimba directia aleasa de romani 473640

După ce s-au anunțat voturile în cadrul Congresului PNL, Ludovic Orban a susținut un discurs în care a precizat că își dă demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, așa cum a anunțat anterior. În acest context, sursele liberale au precizat cine va prelua, interimar, funcția.

Surse liberale au declarat pentru știripesurse.ro că funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților va fi preluată de Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților.

Ludovic Orban și-a anunțat demisia
După ce a aflat că a primit un număr de 1.898 de voturi din partea colegilor liberali, fostul premier al României, Ludovic Orban, a susținut un discurs în care le-a mulțumit celor care l-au votat.

Acesta a subliniat că va lupta în continuare pentru valurile liberale, însă a precizat că își va depune demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Ludovic Orban a mai spus că demisia va fi luni pe masa noului lider al Partidului Național Liberal.

Nu mai există niciun parteneriat între Orban și Iohannis
Pe de altă parte, fostul premier a avut un mesaj și cu privire la relația pe care o va avea de acum încolo cu președintele Klaus Iohannis. Acesta a spus că parteneriatul pe care l-au avut până acum se încheie.

La ieșirea din clădirea în care a fost organizat Congresul PNL, Ludovic Orban nu a dorit să dea prea multe declarații jurnaliștilor.

Ludovic Orban a declarat sâmbătă, la Romexpo, în cadrul Congresului, că liderii nu sunt nimic fără cei din jurul lor. Totodată, el a mai subliniat faptul că liberalii au reușit să învingă ciuma roșie după ani de luptă.

Ludovic Orban susține că liberalii au luptat cu un PSD agresiv care a încercat să distrugă atât justiția cât și economia țării, încercânda stfel să dminueze atribuțiile președintelui Klaus Iohannis.

„In conditii grele cu un PSD care a capturat aproape integral toate pozitiile statului, cu o majoritate parlamentara apasatoare, cu un PSD agresiv care a incercat sa faca praf justitia, economia, a incercat sa diminueze atributiile Presedintelui, PNL a dus o lupta zi de zi impotriva PSD si a reusit sa infranga aceasta ciuma rosie, a reusit sa scoata PSD de la guvernare si sa indrepte Romania in directia buna”, a spus Orban.

Florin Cîțu a câștigat alegerile interne
Sâmbătă, 25 septembrie, a avut loc Congresul PNL, în cadrul căruia a fost votat noul președinte al Partidului Național Liberal. Pentru această funcție s-au ”luptat” premierul Florin Cîțu și șeful Camerei Deputaților, Ludovic Orban. După o primă numărare a voturilor cel care va ocupa funcția de președinte al partidului este Florin Cîțu. Acesta a primit 2.878 de voturi, în timp ce Orban a primit 1.898.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.