Fostul director SRI, Radu Timofte, ASASINAT pentru a nu face publica descoperirea din Bucegi

Fostul director al SRI din perioada 2001-2006, Radu Timofte, a incetat din viata pe 19 octombrie 2006, la varsta de 60 de ani, anunta Antena 3. Informatia a fost confirmata, pentru HotNews.ro, de surse din Serviciul Roman de Informatii. Radu Timofte suferea de leucemie.

“A murit domnul Timofte, un om decent, un om pertinent, la locul lui”, a afirmat Ion Iliescu, fost coleg de partid cu Radu Timofte si presedinte al Romaniei in momentul in care acesta a fost numit director al SRI.

Radu Timofte s-a nascut la 7 aprilie 1949, in judetul Neamt. El a absolvit Academia de Inalte Studii Militare din Bucuresti, Facultatea de Comanda si Stat Major, fiind ofiter activ in Ministerul Apararii Nationale pana in anul 1988, cand a fost trecut in rezerva, ca urmare a ramanerii ilegale in strainatate a surorii sale.

VEZI SI: Cum îl învăța un fost ofițer SRI pe un afacerist corupt să se ferească de filaj

Radu Timofte a facut parte din conducerea comitetului FSN din municipiul Roman, dupa Revolutia din 1989.

Radu Timofte a fost senator in perioada 1990-2001, pe listele FSN, FDSN si PDSR. In februarie 2001, a demisionat din Parlament, fiind numit director al Serviciului Roman de Informatii, functie pe care a ocupat-o pana in 2006, cand a demisionat in urma scandalului legat de eliberarea si fuga din tara a lui Omar Hayssam.

In iunie anul acesta, Radu Timofte a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un dosar legat de achizitionarea, de catre acesta, a locuintei de serviciu. Timofte era acuzat de fals si abuz in serviciu, dupa ce si-ar fi achizitionat locuinta la un pret sub cel al pietei.

Radu Timofte era casatorit si avea 3 copii.

De ce a fost omorat Radu Timofte fostul sef al SRI?

Problema e mai spinoasa dar voi dedica un articol pentru aceasta problema in incercarea de a o rezolva, in stilul caracteristic al acestui site. Radu Timofte a fost sef al SRI intre anii 2001 – 2006, adica mai exact in regimurile Iliescu dar si putin din regimul Basescu.

VEZI SI: SRI cere sprijinul românilor care au cont de Facebook

El a ramas cunoscut conspirationistilor cu o afirmatie anti-masonica, in Evenimentul zilei nr. 1466 din 22 aprilie 1997:

„Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei (paravan al spionajului iezuit) de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România.

Masoneria are tendinta sa ocupe toate functiile importante in Stat din Romania. Vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului, Radu Timofte, ne-a declarat ieri ca tendinta masoneriei – din ce in ce mai vizibila – de a acapara toate functiile importante in stat reprezinta un pericol pentru Romania. “Este de remarcat ca atat presedintele comisiei senatoriale de aparare cat si ministrul apararii Victor Babiuc sunt masoni si probabil ca mai sunt multi altii nu doar in Ministerul respectiv, ci si in celelalte.

Mi-e teama insa ca acesti asa-zisi “frati” nu urmaresc altceva decat de a pune mana pe tot ceea ce inseamna putere in Stat, asa cum au reusit in alte tari. Mi-e teama ca vom ajunge intr-o zi sa fim condusi numai de catre cei care fac parte din astfel de organizatii si atunci s-a dus naibii si identitatea noastra nationala si tot ce inseamna cultura si traditie romaneasca”.[1]

Teribilele secrete de stat ale lui Radu Timofte!

Si Antonie Iorgovan care intr-o polemica cu masonul Olimpian Ungherea i-a dat peste nas cu mai multe replici anti-masonice una fiind:

“Articolul 40 din Constitutia Romaniei interzice existenta organizatiilor cu caracter SECRET.”

Dar si Antonie Iorgovan a murit, tot de cancer la scurt timp dupa declaratiile anti-masonice.

In continuare, prezentam intr-un articol anterior abordand protocolul bilateral romano-american cu privire la tainuirea descoperirii din Bucegi din 2003 ca Radu Timofte a fost si el prezent atunci in cadrul sedintei de urgenta a CSAT care s-a incheiat cu niste pumni in masa din partea delegatiei americane sosite de urgenta la Bucuresti pentru a prolifera cu amenintari la adresa Romaniei daca se va face publica descoperirea.

Fara indoaia Radu Timofte a avut acces la tot dosarul pe masa cu privire la datele descoperirii de sub Bucegi, iar moartea sa subita este un semn de intrebare pentru mine care gaseste oarecum raspunsul printre ceata densa asternuta.

În Jurnalul Naţional din 23 mai 1997, vicepreşedintele Comisiei de Apărare a Senatului, Radu Timofte declară că:

Masoneria are ca scop să deţină controlul în domeniul economic, politic, cultural şi mai nou militar. Masoneria îşi propune să finanţeze şi să controleze principalele instituţii de decizie, naţionale şi internaţionale […] şi chiar reuşeşte să deţină controlul în domeniul economic, politic, cultural şi mai nou militar. Şi, mai mult decât atât, jurământul masonic are în conţinutul său pedepse foarte severe pentru membrii care divulgă secretele, organizaţia având caracter secret.

Protocoalele masoneriei, care au fost publicate, reprezintă pentru majoritatea celor care le citesc, motive foarte serioase de reflecţie, de reţinere, de tăcere şi de teamă. Nici măcar membrii sus-puşi nu ştiu mare lucru. Bănuiesc că activităţile secrete nu sunt cunoscute decât de un grup foarte restrâns, iar celorlalţi mai mici şi mai mulţi nu le sunt prezentate adevăratele intenţii ale masoneriei, aceştia fiind simple unelte care doar îşi imaginează că ştiu ceva.”[1]

Pentru a exemplifica ce spune senatorul Radu Timofte în legătură cu jurământul masonic vom prezenta în continuare conţinutul acestui jurământ:

“Jur, în numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor (Satana) să nu divulg niciodată secretele, semnele, cuvintele, învăţăturile sau practicile francmasoneriei şi să păstrez tăcere veşnică asupra lor.

Făgăduiesc şi jur să nu trădez niciodată nimic din acestea nici prin scris, nici prin grai, nici prin gesturi, nici să pun altcineva să scrie, să litografieze, să graveze, să tipărească ceva, să nu dau în vileag în vreun fel ceea ce mi s-a descoperit până în această clipă sau mi se va descoperi în viitor. Dacă nu mă voi ţine de cuvânt, mă oblig să mă supun la următoarea pedeapsă:

– să mi se ardă buzele cu fier înroşit

– să mi se taie o mână

– să mi se smulgă limba din gură

– să mi se reteze gâtul

– cadavrul meu să fie spânzurat în lojă în timpul primirii unui nou frate, iar după aceea să fie ars şi cenuşa aruncată în vânt.”

Radu Cinamar raspunde celor care il criticau pe motiv ca nu dezvaluie locatia secreta din Muntii Bucegi, pe unde s-a forat si unde este mini-baza romano-americana!

RADU CINAMAR IN ATENTIA SERVICIILOR SECRETE DE CONTRAINFORMATII DIN ROMANIA!

Radu Cinamar le raspunde fanilor sai si criticilor sai in cartea “Pergamentul Secret” volumul 4, la pagina 19:

“Cititorul nu trebuie să se simtă frustrat din acest motiv. De-a lungul timpului am fost informat de acuzele aduse mie, referitoare la faptul că nu dezvălui locaţia exactă a descoperirii din munţii Bucegi. După toate cele relatate în primul volum, o astfel de idee mi se pare chiar infantilă. Cititorul poate să înţeleagă foarte uşor că, într-un astfel de caz, societatea noastră nu ar mai avea nevoie de servicii secrete, că nu ar mai exista niciun fel de bariere în colaborarea cu marile puteri, că oamenii i-ar primi cu braţele deschise pe membrii altor civilizaţii din cosmos şi că orice astfel de descoperire ar deveni un fel de muzeu care este deschis oricui şi oricând.

Am explicat faptul că, pe lângă forţele de rezistenţă manifestate la dezvăluirile fulminante pentru umanitate – şi aici nu mă refer doar la Sala Proiecţiilor şi la cele trei tuneluri subpământene -, există de asemenea o facţiune puternică ce sprijină curentul opus, al binelui, al informării populaţiei, însă această informare trebuie realizată într-un mod just şi adecvat realităţii de moment. A judeca simplist astfel de situaţii complicate nu aduce niciun beneficiu pentru inteligenţă şi îi privează pe cei grăbiţi şi aroganţi de o cunoaştere mai profundă. Totuşi, sunt sigur că cititorul atent va reuşi să înţeleagă în mod corect motivele care nu îmi permit să dezvălui informaţii extrem de importante şi nu va cădea în plasa unor observaţii ieftine şi concluzii năstruşnice privitoare la acest subiect. Unele lucruri pot fi spuse, altele nu, cel puţin deocamdată.

Dar chiar şi cele care sunt dezvăluite, sunt doar parţial menţionate,pe deoparte datorită intereselor guvernamentale, iar pe de altă parte datorită impactului neprevăzut asupra societăţii. Am înţeles de la factorii de răspundere că acestea sunt aspecte foarte delicate, care nu pot şi nu trebuie să fie tratate cu uşurinţă.”[2]

PROBLEME POLITICE IN CADRUL GUVERNULUI ROMANIEI DUPA PUBLICAREA ACESTOR CARTI!

O TENTATIVA ESUATA DE CENZURARE A CARTILOR LUI RADU CINAMAR DIN PARTEA UNUI POLITICIAN PSD-ist (Adrian Nastase)!

DIRECTORUL SRI, ANTIMASONUL RADU TIMOFTE, REUSESTE SA-L OPREASCA PE ACEL POLITICIAN (Adrian Nastase)!

“Generalul Obadea şi Cezar trebuiau să facă faţă unei situaţii care, fără a fi deocamdată prea complicată, era totuşi tracasantă. Dacă nu era tratată cu seriozitate, risca să declanşeze ceva la scară mai mare, punând în pericol statutul bine definit şi destul de ocultat al Departamentului Zero. Cezar mi-a spus că au avut loc trei rânduri de convorbiri între membrul respectiv al comisiei şi generalul Obadea; la două dintre ele asistase personal. Politicianul ameninţase aproape direct că sesizează comisia şi demarează procedura de analiză, dacă nu se operează modificările cerute. Prin aceasta se referea la trimiterea mea în SUA, dar totul era doar un pretext. Nici măcar nu ascundea că vorbeşte în numele unui grup de interese ascunse; astfel de aspecte sunt deja obişnuite la un anumit nivel.

Lucrurile erau şi mai mult complicate de faptul că unul dintre motivele pe care persoana îşi baza atacul era acela că eu scriam despre anumite subiecte cu caracter secret şi publicam acele elemente. Era un aspect delicat, care apăruse deja cu câteva luni în urmă, dar fusese înăbuşit la o şedinţă secretă a directorilor SRI. Nu am avut niciodată multe elemente în legătură cu acest aspect. Dar atât Cezar cât şi generalul Obadea m-au asigurat că puteam scrie în continuare, fireşte în anumite limite, pe care de altfel eu le-am respectat întru totul.

Acum, însă, problema era din nou pusă pe tapet, semn că “deranjul” nu numai că nu fusese uitat, dar chiar se amplificase. Pe lângă obstrucţionarea volumelor scrise de mine, se urmărea în paralel ca micul “scandal” să creeze chiar o breşă în actualul sistem din SRI, pentru a se putea prelua controlul asupra Departamentului Zero. În aceste condiţii era evident că nu puteam să pun gaz pe foc şi să public acest al patrulea volum al seriei imediat după evenimentele care constituie subiectul lui. Am fost nevoit deci să aştept, sperând la anumite intervale de timp că totul se va linişti şi voi putea să fac în continuare cunoscute principalele aspecte cu care m-am confruntat în cadrul Departamentului Zero. Numai că aşteptarea mea s-a prelungit destul de mult şi iată că numai acum, la doi ani după apariţia pe piaţă a volumului 3 al seriei, am primit aprobarea lui Cezar de a scrie în continuare.

Îl rog pe cititor să aibă înţelegere faţă de această situaţie complicată în care eu, metaforic vorbind, am fost legat de mâini şi de picioare. Dacă nu ar fi existat un anumit grup redutabil de persoane cu o mare putere politică şi economică, ce îmi era favorabil, nu ar fi fost şanse ca aceste cărţi să ajungă pe piaţă.

Desigur, eu nu pot expune aici toate aspectele de culise care există şi pe care le cunosc. În afară de acestea, sunt unele elemente despre care Cezar mi-a spus că e mai bine să nu le ştiu; ele fac parte din incredibilul păienjeniş de interese şi ţeluri, care cuprinde o mare parte a oamenilor puternici în această ţară. Mi s-a permis să subliniez doar unele chestiuni, pentru a păstra un relativ echilibru într-o situaţie în care “apele fierb” mai mereu.

Am primit cu puţin timp în urmă o notă informativă: ducesa de Halberg vine în vizită la Bucureşti. Exact acum, în aceste momente tensionate. Parcă se pregăteşte ceva.

Şi, vrând să mă asigur că nu vorbesc la pereţi, am întrebat-o direct pe Shirt Li:

– Cred că ştii că e membru marcant al Nobilimii Negre?

Shin Li înclină capul în sens afirmativ…”[3]

RADU CINAMAR IN ATENTIA SERVICIILOR SECRETE DE CONTRAINFORMATII DIN ROMANIA!

“Cezar făcu o pauză şi apoi, fără nicio introducere, îmi spuse brusc:

— Am fost solicitat de la nivel înalt să te contactez într-o problemă mai delicată. Nu trebuie să te îngri¬jorezi, deoarece poate fi o ocazie minunată pentru tine. Acum câteva zile am primit la baza noastră o notă cu antet special, prin care mi se cereau anumite date despre doctorul Xien. Structurile noastre secrete sunt foarte interesate de legătura cu el şi se pare că la vârf s-au „mişcat” puţin apele, mai ales în perioada aceasta. De fapt, cererea a fost chiar mai specifică; mi s-a trasat sarcina să te contactez, întrucât tu ai fost cel implicat în translaţia spaţială de anul trecut, realizată de doc¬torul Xien.4

Eram stupefiat. L-am întrebat cum era posibil să se ştie că eu am fost cel care a scris despre acel subiect. Cezar a râs cu poftă şi mi-a răspuns:

— Să nu subestimezi niciodată puterea serviciului de contrainformaţii. Îţi imaginai că după acele dezvăluiri vei rămâne absolut necunoscut?

Tăcu pentru un timp, privind spre podea.

— De fapt, departamentele noastre trebuie să lucreze foarte strâns; de aceea eu ştiam că eşti vizat. În fine, jocul este mult mai complicat decât ceea ce îţi relatez eu acum. Important este faptul că, aşa după cum îţi spuneam, există totuşi în acest segment al structurii statale unele persoane oficiale care au o ori¬entare foarte benefică şi prin unele „artificii”, ca să le numesc aşa, s-a decis să nu fi blocat în cele ce ţi-ai pro¬pus. Intenţia iniţială, conform unei proceduri standard foarte rapide, era aceea de a te scoate imediat din cir¬cuitul editorial. Sigur, nu ţi-ar fi fost deloc uşor. Însă unele persoane sus-puse au întrezărit cumva impor¬tanţa informaţiilor pe care le oferi şi mai ales au intu¬it efectul lor posibil în mintea şi în sufletul omului de rând. Ştii prea bine că se duce o „luptă” acerbă între interese colosale, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Am vrut să intervin, dar Cezar mi-a făcut un semn să nu-1 întrerup.

— Aici, la noi, există un punct-focar extrem de important pentru înclinarea balanţei victoriei într-o parte sau alta. Mă refer la gradul de „trezire” a popu¬laţiei şi la complexul descoperit în interiorul Munţilor Bucegi. Mai sunt, desigur, şi alte aspecte, dar acestea mi se par cele mai importante. Trebuia deci să fii susţinut. Şi crede-mă, au fost destule tensiuni interne şi discuţii între departamentele noastre pe acest subiect. Putem spune chiar „lupte” interne, argumente şi contraargumente, dar până la urmă ai primit un gen de „undă verde”; adică eşti lăsat în pace. Normal, m-am aşteptat la astfel de reacţii şi de aceea am pregătit oarecum terenul împreună cu generalul Obadea şi alţi câţiva subordonaţi de încredere. Acum câteva zile am primit nota secretă de care îţi spuneam şi am fost con¬vocat într-un anumit loc. Nu-ţi pot spune cine era per¬soana şi cred că înţelegi foarte bine de ce. Dar am con¬siderat acea situaţie foarte potrivită pentru a face ast¬fel încât să te ajut să ajungi mai aproape de anumite puncte „fierbinţi”. Sper că sunt în asentimentul tău.

Deşi nu înţelegeam la ce se referă, am înclinat capul repede, afirmativ. Eram puţin năucit de cele ce aflam. Aveam iluzia că reuşisem să păstrez un secret desăvârşit asupra persoanei mele, în legătură cu faptul că sunt autorul acestor cărţi. În mod evident, deconspirarea secretului ar crea „valuri” mari şi ar putea duce la rezultate imprevizibile. Dar scopul serviciilor de informaţii şi contrainformaţii nu este deloc acela de a divulga mai departe ceea ce ele ajung să cunoască, decât dacă interesele o impun. în cazul meu, desco¬peream încă o dată ce important este să fie cineva care să te sprijine în viaţă, în momentele importante.

— Persoana avea un mandat special de informare şi primise sarcini foarte precise, a continuat Cezar să-mi vorbească. Am fost întrebat dacă este posibil ca doctorul Xien să fie contactat cât mai repede cu putinţă. Atunci am intuit o oportunitate foarte intere¬santă şi te-am indicat pe tine; în felul acesta te puteai bucura şi de un fel de imunitate în plus. Pe scurt, mi s-a cerut să-ţi propun o poziţie în schema Departa¬mentului Zero, deoarece am lansat ideea că în acest fel, graţie experienţei speciale pe care ai trăit-o împreună cu doctorul Xien, era posibil să ai mai mult succes pen¬tru a lua legătura cu el. Se ştia că noi suntem prieteni şi mi s-au cerut unele informaţii despre tine, dar aces¬tea au fost mai mult generice. A contat foarte mult fap¬tul că nu ai nicio obligaţie socială, iar garanţia mea a fost suficientă ca să obţin aprobarea de care aveai nevoie.

Nu credeam că toate acestea mi se întâmplă mie.

— Vrei să spui că acum fac parte din Depar¬tamentul Zero?

— Nu te bucuri? Ştiam că-ţi doreşti foarte mult să afli amănunte cu privire la descoperirea din Bucegi, mă tachina Cezar cu un zâmbet uşor.

Dintr-o dată, situaţia devenea clară: fusesem chemat în Departamentul Zero, mă bucuram prin aceasta de o anumită protecţie şi aveam în continuare libertatea de a scrie despre anumite subiecte, dar nu despre toate, după cum mi-a specificat Cezar. Totuşi, nu înţelegeam cu ce aş fi putut eu contribui la realizarea planului organismelor superioare, care solicitau o întâl¬nire cu doctorul Xien. Nu vedeam cum aş fi putut ajuta mai mult la aceasta, făcând parte din Departamentul Zero.

— Situaţia îmbină, ca mai totdeauna, unele avanta¬je şi unele dezavantaje, a început Cezar să-mi explice. Este o luptă între anumite interese de stat şi faptul că eşti un civil care dezvăluie unele informaţii impor¬tante. Până la urmă, după cum vezi, a precumpănit interesul de stat. Dar aceasta s-a întâmplat în special pentru că rapoartele au indicat o percepţie de nişă, ca să mă exprim tehnic, adică aceste informaţii sunt asi¬milate doar de o anumită categorie de persoane, care însă pare să se diversifice tot mai mult. Noi am accen¬tuat asupra faptului că lucrările tale sunt încadrate în curentul SF şi prin urmare nu constituie un factor de risc. Strategia a dat roade şi în felul acesta ai obţinut chiar accesul la alte informaţii extraordinare.”[4]

Haideti dragi cititori nu-l mai criticati si voi. Dupa ce ca ne-a expus atat de multe lucruri, acum il criticati pentru ca in mod deliberat a omis cea mai importanta piesa a acestui puzzel?

Radu Cinamar nu poate sa va dezvaluie locatia secreta din Muntii Bucegi (de langa Valea Obarsiei). Motivul invocat de el este oarecum logic. Hai sa zicem ca eu as sti aceste date si le-as expune pe internet, oamenii din zona montana care-mi urmaresc aceste postari mai mult ca orice stire s-ar duce imediat acolo si rezultatul ar fi IMPREVIZIBIL

Acum serios vorbind daca am sti exact locatia unde sint ei, n-am putea sa navalim acolo, nici macar cu televiziunea, desi s-ar crea un scandal uriasa, tam-tam ceea ce nu vor masonii ca ii expune pe acesti ticalosi in lumina publica, insa repercursiunile ar putea fi destul de grave, iar o astfel de situatie trebuie bine gandita inainte de a face un astfel de pas.

Ca sa o spun in altfel TREBUIE ASTEPTAT MOMENTUL PRIELNIC, iar Radu Cinamar are dreptate in afirmatiile sale de mai sus

Faptul ca Radu Cinamar intarzie cu finalizarea celui de-al 5-lea volum al sau este un semn ca actualul director al SRI, George Maior & Victor Ponta (cumetrii PSD-isti) n-ar prea vrea sa-i mai dea voie in a-l publica, dar eu consider ca nu va mai dura mult pana cand asteptarea o sa ia sfarsit, iar Radu va trimite materialul spre publicare catre Editura Daksha.

VEZI SI: UCIS DE SRI PENTRU A NU TURNA PE ALTII? Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de masina

SURSE

 1. Evenimentul zilei nr. 1466 din 22 aprilie 1997
 2. Radu Cinamar – “Pergamentul Secret” volumul 4, la pagina 19
 3. Radu Cinamar – “Pergamentul Secret” volumul 4
 4. Radu Cinamar – “Misterul din Egipt – primul tunel” volumul 3, la pagina 42

VEZI SI: PARANORMAL: Un elicopter israelian s-a lichefiat in timpul unui experiment secret in Muntii Bucegi

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

38 comentarii

 1. UNDE ESTI TU TEPES? DOAMNE? NU MAI TRIMITI MACAR INCA UNU……

  • Tepes nu mai exista in plan fizic, dar macar am fi putut mentine si dezvolta "curentul ideologic" implementat la acea vreme. Dar ce sa te faci cu romanii, pe de o parte IL PLANG PE TEPES VODA, insa totodata sunt si adeptii ideii ca " DRAGOSTE CU SILA, NU SA FACE". Istoricii spun ca nu a lasat Catedrale si cetati pe care sa le admire generatiile urmatoare, dar am putea sa credem ca, asa cum spunea Robert Charroux, a lasat sadit in cromozomul memorie al ROMANILOR demnitatea, cinstea si conceptia de dezvoltare si uniune sociala. Deci, domnule Mihai, Tepes exista in fiecare dintre noi, insa nu stim sa il cautam. Partea buna este ca inca mai sunt oameni care il invoca in mod constient. Te-ai intrebat insa, de ce il invoci? Ce traire te face sa ii simti lipsa? Dupa ce iti raspunzi la aceasta intrebare, cursul normal al lucrurilor ar aduce un raspuns care te-ar multumi pe moment. Dar daca pleci pe o cale a desteptarii fiintei superioare, orice raspuns da nastere altei intrebari. Exact asa cum copiii invata la varsta de 3 ani sa devina oameni ai societatii noastre prin sirul interminabil al intrebarilor DE CE?, la fel putem aluneca si noi intr-o lume careia nu ii putem face fata singuri.

 2. Ciobanu Daniel

  Corectie la data decesului raposatului dl.Radu Timofte 19 – 10 – 2009 ( http://ro.wikipedia.org/wiki/Radu_Timofte ).

  • Decesul raposatului ? 🙂 🙂 🙂 Tare asta ! E un fel de: "A murit letal in timp ce deceda fatal"… 🙂 🙂 🙂

 3. excelent articol

 4. Hodosan Lucia

  Daca tot ce scrie Radu Cinamar nu e s.f. atunci tavalugul a fost pornit si nimeni dar absolut nimeni nu-i va putea sta impotriva!Fie ele organizatii secrete sau mai putin secrete,ce e de facut se va face!Sa avem putintica rabdare si vom vedea!

 5. Initial , eu unul am crezut ca este baza militara Dichiu , dar am realizat ca acolo nu este o zona greu accesibila si nu exista nici un perete al muntelui care sa fi fost taiat . Insa mai degraba as spune ca este baza militara care se afla la iesire din Sinaia in drumul spre Targoviste . Acolo este o zona greu accesibila si exista roca de care vb Cinamar . Cert este ca sunt bine ascunsi , iar dupa parerea mea nu sunt deloc vizibili . Sunt sigur ca multi stiu unde se afla locatia exacta , insa asa e tot romanul secretos . Nu contrazic insa nici ideea ca daca ar sti prea multi ar da cu totii nava acolo . Cum ar fi sa dea navala toti interlopii lu Nutu Camataru in cautarea tineretii vesnice ? Ar fi urat sa navaleasca toate ciorile acolo .

 6. Sa faceti clabuci!…Urmeaza un nou roman SF, marca Pavel Corut, in care bubulii ne ocupa tara

 7. n-am inteles nimic

 8. Nu inteleg de ce atatea griji, pentru un secret bine pastrat de milenii ? Este bine-cunoscut, in anumite sfere, ca noi avem stravechile mistere ascunse "la vedere" ! Sigur ca, dealungul timpului, multi au incercat penetrarea si/sau substituirea pastratorilor . Sigur ca da, s-au creat organizatii conspirationiste, cu eforturi milenare, pentru a intra in posesia lor : pana in prezent, toti sunt la fel de departe de Adevar, ca-n clipa dintai : au aflat doar ca exista,atat !
  Programul-ca-i vorba si despre asta- e netulburat si imposibil de penetrat de catre orice minte a acestei civilizatii decadente . Cu cat este mai puternica, conspiratia raului, cu atat se amplifica curentul benefic si asta e un fapt constatat deja !

 9. Nu inteleg de ce atatea griji, pentru un secret bine pastrat de milenii ? Este bine-cunoscut, in anumite sfere, ca noi avem stravechile mistere ascunse "la vedere" ! Sigur ca, dealungul timpului, multi au incercat penetrarea si/sau substituirea pastratorilor . Sigur ca da, s-au creat organizatii conspirationiste, cu eforturi milenare, pentru a intra in posesia lor : pana in prezent, toti sunt la fel de departe de Adevar, ca-n clipa dintai : au aflat doar ca exista,atat !

 10. Apostu Cornel

  Baliverne ptr.copii sau ptr.cei care cred ca " tot ce zboara se mănâncă".

 11. Il luati in deradere pe domnu Pavel Corut-dar ,daca analizati situatia descrisa in anul 1992-veti ramane surprins de premonitia avuta.Romania a fost pusa pe butuci.Despre secret-tot timpul cand era natiunea romana pe marginea prapastiei a aparut un ins care prin sacrificiul suprem ne-a redat libertatea.Un MIHAI VITEAZUL,Un CUZA,Un ANTONESCU ,Un CEAUSESCU.

 12. vali ghidibaca

  Link-urile nu mai functioneaza, adevarul deranjeaza sau sunt "expirate"! Oricand vei incerca sa faci un foc la inceput va iesi un pic de fum. Crede si nu cerceta nu e crezul meu. Capul plecat sabia nu-l taie nu este din cultura romana, recte daca. Adevarul mereu va iesi deasupra ca uleiul in apa. Constiinta nationala este pe cale de disparitie, valorile sunt fara valoare. Unde ne sunt liderii adevarati? Au familii si valori proprii la care dezastrul ajunge foarte facil. Pacat.

 13. Daca e nascut in 1949 si a decedat in 2006, cum a murit la 60 de ani?

  • Cum adica a decedat in 2006 ? ai citit ca din pom , a decedat pe 19 octombrie 2009 , foloseste un calculator sa vezi ce varsta avea.

 14. Bah, voi sunteti sanatosi la cap? Ce cacat de articol e asta?

 15. Pai asa scrie in articol Ioan !!! :"Fostul director al SRI din perioada 2001-2006, Radu Timofte, a incetat din viata pe 19 octombrie 2006, la varsta de 60 de ani, anunta Antena 3. Informatia a fost confirmata, pentru HotNews.ro, de surse din Serviciul Roman de Informatii. Radu Timofte suferea de leucemie"

 16. Bai frate, mai nou se trimit in judecata si mortii?

  „In iunie anul acesta, Radu Timofte a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un dosar legat de achizitionarea, de catre acesta, a locuintei de serviciu. Timofte era acuzat de fals si abuz in serviciu, dupa ce si-ar fi achizitionat locuinta la un pret sub cel al pietei.”

  Articolul e din 2013, la 4 ani dupa ce a decedat. SERIOS? l-au chemat in judecata postmortem?!?!?! WOW!! Numai din chestia asta si pare o MARE facatura. Mai bine uitati-va la manipularea evreilor din zilele noastre, nu la masoni. Astia nici nu exista decat in mintile celor care isi doresc asta.

 17. Ca sa nu mai zic,

  “Jur, în numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor (Satana)”

  SERIOS??? Masonii sunt satanisti??? DOAMNEEEEEEE. Mai puneti mana pe o carte de istorie. Si daca e atat de secret acest juramant, cum de l-au gasit atat de repede?

  Treziti-va romani prosti din maniPULArea cretinilor care pun asemenea articole.

  • da, sunt satanisti…cauta despre illuminati si industria muzicala..pe youtube..mai vezi si MK ultra si Monarh project…si Bohemian Grove…si Bildemberg..si, in general, uita-te la filme si videocliputri…chiar si pt copii pe Disney Channel, vorbesc serios….vezi s i blogul lui Dragos Anmnunaki (taie povestea cu reptilienii, consider-o o metafora)

 18. Este un articol ce indeamna la reflectie!!!!

  • Reflectie sterila,de dragul reflectiei,ca un absolvent de liceu ce rezolva turbat grele probleme de admitere dar care nu are de gand sa faca o facultate.Va spun eu la ce-i buna acea reflectie.E buna ca imediat ce mai apare o carte din seria asta sa dati fuga si s-o cumparati.Voi sa va umpleti timpul prosteste si unii sa-si umple buzunarul porceste

 19. Nu pot judeca convingerile fostului Director S.R.I. Radu Timofte. Iar despre Masonerie rog nu va mai dati cu parerea pana nu aveti o baza solida de cunostinte luata din cartile editate pana in prezent. Ex. Romania Mare cine a contribuit la faurirea ei? , cine erau personajele din delegatia Romaniei ? Corespondenta purtata de acestia cu Regele. Macar atat si atunci veti intelege mai bine. Cu mare drag.

  • da, Ioane..dar una n-o exclude pe alta..masonii au facut Romania….iar .Romania Mare au facut-o romanii….ceea ce nu era in plan…asa ca am fost desfiintati…de altfel, de la infiintare Ro fusese facuta ca sa sparga niste Imperii (Rus , otoman, Austro-Ungar) pt ca natiunile sa se "uneasca" ulterior sub stapanire "universala" masonica…Ro si-a incheiat misiunea in 1916-1917, cand cu Revolutiile "comuniste" di Rusia si Ungaria…si, ultima pe lista , cu voia dvs, cea a'junilor turci " (donmehi, ca si fanariotii de altfel), care au 'modernizat" Imp Otoman, ca sa iasa si palestina sa ajunga unde trebuie…buun,m eci Ro in 1917 -1918 trebuia desfiintata (pacea de Bucurest) si "tezaurul" , uziufructul domniei primilor trei regi sa ajunga unde trebuie; la Lenin si apoi la bancherii francezi, germani, americani….am gresit si am trait si in 1918-1919-1921, Ro MARE Greseala, cum am mai spus……ni s-a dat peste nas in 1939-1940, sub Carol cel priapic…apoi si in 1941, am fost supusi din nou, am mai scos capul in 1965 si iar am fost pusi la locul nostru in 1989…revenind on topic..dinastia Hopanzolern a fost masgoana si a fgacut RAU Romaniei, pt ca asta si trebuia sa faca…masonii care au "defectat" catre nationalism (sau chiar au crezut ca acesta esteun SCOP nu un MIJLOC de ajunge la putere alti jmekeri) , au sfastit mizerabil , in exil, scapand doar de executie , pt ca erau masoni ; Cuza, Balcescu, Titulescu.

 20. Probabil si asta face parte din nepredarea in scoli a adevaratei istorii a romaniei

 21. Romania v-a dispare , daca nu va treziti la timp!

 22. Istoria a demonstrat că peștele cel mare înghite pe cel mic. America și Europa în contradicție cu Rusia și Asia, vor clar. o unitate interesată atât rconomic, politic și de ideație tocmai pentru a dispune de supremație în fața tuturor, Deci românia și celelate țări mărunte ale Europei, trebue volens nolens, să fie total integrate. Nu mai visați la cai verzi pe pereți, independența, unitatea și nația în viziunea acestei politici globale sunt mofturi. Soros Friedman și asociații au spus-o răspicat, ori aceptăm acest concept, ori va fi rău pentru Romania . Personal optez pentru independența sub toate aspectele, chiar cu riscul dispariției. Gândiți-vă și vă decideți fiecare.

 23. Precis ca dupa abordare, printesa de la Shale sau Halle din Berr constata ca vreo cateva multinationale ruso-nemtesti, contrate si de sirieni vor sa fie parte a guvernarii, de parca nu ar fi fost si pana astazi. De aceea si atata agitatie a PARTIDULUI din ultimii ani, carora le-am fost martor si victima totodata; ei stiu ca siriile trec pe la noi ca sa ajunga in germania si cum obae l-a luat in brate pe saddam, cancelariile europene s-ar vedea naruite de-un divort arabo-americanesc. Dar PARTIDUL isi vedea interesul marunt, neam de slugi proaste, de turnatori si de marleti cu telefoane mobile trimisi de PARTID sa dreaga ei lucrurile, sa explice ei …ca PARTIDU are el linia sa dictatoriala, fara inconjur

 24. …mare e grădina!!!

 25. Mamaaa…..sant inebunit dupa scenarii deasta fanteziste…..dupa ce ca poporul asta e indobitocit cu fel si fel de scenarii dicatate de la DC,asta ii mai li[sea…ca-sa fie tacamul complect….Romani nu trebuie informati corect….Romani nu trebuie sa cunoasca adevarul….Romanul trebuie mentinut in obscuritatea fantasticului si a scenariilor fanteziste pentru indobitocirea lui….Romanul nu trebuie decat sa stie sa voteze hoti si tradatori……Sic ftransit gloria mundi…

 26. Era sa uit…..ca-sa stie toti romani ce este cu locul secret de sub Bucegi…..era locul de intalnire al lui Dej cu Zoia Kosmodemianskaya…..cica se iubeau amandoi si nu vroia sa afle Ana Pauker ca era geloasa rau de tot…

 27. Arhitectul suprem al tuturor lucrurilor !!! Adica, asa cum afirmi, satana este Creatorul ? Ha, Ha …măi ignoranţilor, măi …of ce panarame românii ăştia. Cum să afirmi mă incultule aşa ceva despre Creator ? El te-a creat şi pe tine !

 28. Eu cred ca a facut cancer de prea mult lins pantofii lui vantu bai handicapatilor cu povestile voastre de adormit copiii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *