“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Fostul ambasador francez în SUA anunță sfârșitul dominației Occidentului: S-a terminat, nu mai sunteți stăpânii lumii

Declarația țărilor G20, lipsită de condamnarea deschisă a conflictului din Ucraina, vorbește despre sfârșitul dominației țărilor occidentale în lume, spune diplomatul francez Gerard Araud, care a fost, printre altele, reprezentantul permanent al Franței la ONU și ambasadorul Franței în Statele Unite. 

„Acesta este prăbușirea succesului lumii occidentale, acesta este sfârșitul perioadei în care Occidentul a dominat lumea – o perioadă care pentru noi a fost normală, dar în realitate nu a fost deloc. Deci acum restul țările ne spun: „S-a terminat, nu mai sunteți stăpânii lumii” , avem propria noastră viziune”, a spus Aro la LCI TV.

În opinia sa, Occidentul nu poate cere țărilor africane să condamne conflictul din Ucraina, pentru că nu le-a susținut în timpul multiplelor războaie de pe continent.

„În ceea ce privește conflictul din Ucraina, ei îl consideră un „război alb”: „nu avem de ce să ne implicăm în el, când războiul a fost pe teritoriul nostru, voi nu ați vrut să ne veniți în ajutor, ” a notat diplomatul. El a subliniat că acum „întreaga lume occidentală s-a unit în jurul Statelor Unite” din cauza conflictului din Ucraina și a cerut Franței să nu participe la această confruntare. 

„Sarcina Franței este să încerce să evite această confruntare dintre Occident și restul lumii”, a spus el, menționând că „Franța trebuie să aibă propria linie”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.