FOSTA SOȚIE ÎL ACUZĂ PE BOSSUL DE LA ANC CĂ ÎȘI ABUZEAZĂ FIICA MINORĂ PSIHOLOGIC ȘI SEXUAL: ”A ÎNCURAJAT-O SĂ ATINGĂ ȘI SĂ MÂNGÂIE ORGANELE GENITALE ALE FRATELUI… DĂ-I LA…!”

Războiul dintre Alberta și Andrei Tinu atinge cote inimaginabile. Fosta soție îl acuză pe bossul de la ANC – Autoritatea Națională pentru Cetățenie – că își abuzează fiica minoră psihologic și sexual.

Fosta parteneră de viață a lui Andrei Tinu a făcut acuzații șocante în fața instanței de judecată. Alberta susține că bossul de la ”Cetățenie” își abuzează fiica minoră psihologic și sexual. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, din mediul judiciar, Alberta Tinu a menționat în fața magistraților câteva întâmplări uluitoare. Din câte se pare, Andrei Tinu a produs, cu ajutorul telefonului mobil, un videoclip cu caracter pornografic în care apare fiica lor, de patru ani.

Micuța ar fi fost filmată de bossul de la ANC – Autoritatea Națională pentru Cetățenie – în timp își atingea, în mod repetat, fratele mai mic, în zona organelor genitale. Potrivit depozițiilor, adulții care asistau la scenele micuților se amuzau copios. Ba, mai mult decât atât, bunica minorilor, Emilia Iucinu, ar fi încurajat-o pe micuță afirmând: ”Dă-i la puțulică!”.

”Abuzul sexual, denumit și violență sexuală, s-a manifestat asupra minorilor prin încurajarea minorei la atingerea și mângâierea organelor genitale ale fratelui acesteia la indicația pârâtului, care filma și a mamei acestuia. O manifestare gravă este și expunerea organelor sexuale ale pârâtului în fața minorei”, se arată în documentele ce au intrat în posesia D.A.S.

Miercuri seara, Alberta a mers împreună cu executorul judecătoresc, un echipaj al Poliției și doi angajați de la Protecția Copilului acasă la soacra sa, Emilia Iucinu, acolo unde s-ar afla cei doi copii, o fată și un băiat, pe care-i are cu Andrei Tinu.

După câteva minte bune de așteptare în fața vilei, la poarta căreia nu a răspuns nimeni, reprezentanții legii au consemnat cele întâmplate și s-au văzut nevoiți să plece. În timp ce aștepta la poarta vilei familiei Tinu, vizibil tensionată, Alberta le-a mărturisit jurnaliștilor că nu și-a văzut copiii de un an.

Chiar dacă fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu a fost primul care a deschis procedurile de divorț, Alberta, soția acestuia, nu s-a lăsat mai prejos. Femeia cu care bossul de la ANC a fost căsătorit timp de patru ani, a introdus și ea o acțiune în instanță, prin care a cerut magistraților desfacerea căsătoriei. Astfel, s-a ajuns la un dublu proces de divorț, o situație unică în showbiz-ul românesc.

Alberta Preda a susținut că soțul ei era dezinteresat de relațiile intime cu ea și că aceste momente erau rare spre deloc. Asta pentru că, susține Alberta, era înșelată încă de pe vremea când era însărcinată. Ba mai mult, tânăra mai spune că l-ar fi surprins pe Andrei Tinu purtând discuții nepotrivite cu propriile studente.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu