Fostă campioană de atletism găsită moartă la Roma. Un ROMAN ar fi ASASINUL

În cazul uciderii fostei campioane de atletism, tunisiana Imen Chatboui, a fost reţinut un român de 26 de ani, fără locuinţă stabilă, cu antecedente de furturi din locuinţe.

Imaginile camerelor de luat vederi prezente în zona crimei, l-au dat de gol. Corpul lui Imen a fost găsit sub podul de deasupra Tibrului, în plin centrul Romei.

Tânărul de 26 de ani ar fi ucis-o pe Imen la finalul unei discuţii pornită din motive încă neclare, Cei doi, după primele cercetări, au petrecut seara împreună într-un local din centru şi cu ei mai era o persoană. În timpul nopţii s-au oprit pe podul Sisto. A început o ceartă la sfârşitul căreia românul ar fi ucis-o. Una dintre ipotezele anchetatorilor ar fi că bărbatul a acţionat în acest fel, fiindcă i se refuzaseră avensurile.

Tânăra ar fi fost înregistrată de camerele de supraveghere în mai multe rânduri în drumul său până la podul Sisto când, românul s-a apropiat pe la spate, a apucat-o de glezne, aruncând-o în gol. În acel moment Imen era sprijinită de parapetul podului, aparent beată.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.