Fost șef SIE, atac UMILITOR la adresa lui Cîțu. News alert

Umilință fără precedent pentru fostul premier al României, Florin Cîțu. Fostul șef SIE Silviu Predoiu lansează un atac extrem de dur la adresa acestuia, subliniind faptul că liderul PNL a ajuns să fie ignorat de toată lumea în ciuda atitudinii pe care liberalii o aveau față de el în urmă cu ceva timp.

Fostul șef SIE Silviu Predoiu este de părere că liderul PNL Florin Cîțu este „ignorat” în partid și în coaliția de guvernare. Întrebat dacă Florin Cîțu este un risc pentru coaliția aflată la guvernare, Silviu Predoiu a răspuns că nu se pune problema de așa ceva, având în vedere ignoranța pe care liberalii i-o oferă acestuia.

„Domnul Cîțu nu este un risc, deja poate fi ignorat. Am impresia că este ignorat de toți”, a spus acest ala Antena 3.

Totodată, el a dat exemplu atitudinea acestuia la ședințe, când majoritatea membrilor din coaliție au anumite păreri, însă de fiecare dată, Florin Cîțu are o cu totul altă opinie.

„Cum vă explicați că după o ședință de coaliție se iese cu un discurs de la ședință, iar domnul Cîțu are altă opinie?”, a mai fost întrebat fostul director adjunct SIE.

În același timp, Predoiu a lansat un atac dur la adresa liderui PNL, care în opinia sa este o persoană ”foarte neconvențională și foarte greu de ținut în niște limite”. Totodată, el a subliniat faptul că Florin Cîțu își asumă prea multe libertăți și nu se simte obligat deloc în fața lui Klaus Iohannis.

Florin Cîțu își asumă ”foarte multe libertăți”
Silviu Predoiu a amintit și de declarațiile lui Cîțu de la Congresul PNL, în care acesta declara că niciodată nu va face o cooperare cu PSD, lucru care s-a întâmplat ulterior.

„Domnul Cîțu este o persoană foarte neconvențională. E foarte greu de ținut în niște limite. Dumnealui își asumă foarte multe libertăți. Cred că nu se simte obligat în niciun fel de un angajament al președintelui. Deocamdată a acceptat compromisul acesta. Sunt convins că nu i-a fost ușor. Nu uitați că ultimele lui cuvinte la congresul din septembrie au fost angajamentul că niciodată cât dumnealui va fi președintele PNL nu se va face o cooperare cu PSD-ul”, a mai spus Silviu Predoiu.

El a mai precizat că adevărata putere din PNL este în mâinile lui Klaus Iohannis, subliniind faptul că PNL-ul a ajuns ”partdul derogărilor”.

„Domnul Cîțu nu mai este o sursă de putere reală în PNL. Elementul definitoriu al PNL-ului astăzi este submisivitatea în raport cu președintele Iohannis. Partidul este controlat de domnul președinte Iohannis. PNL-ul a ajuns partidul derogărilor.

Domnul Iohannis a venit cu derogare și a ajuns prim-vicepreședinte cu derogare și președinte cu derogare. Domnul Cîțu a intrat cu derogare, a ajuns președinte de partid cu derogare. Domnul Rareș Bogdan a ajuns cu derogare. Domnul Ciucă a fost ales cu derogare. Nu e mai simplu să vii pe ușa din dos? De ce să mă chinui să fac afișe. De ce să particip la mitinguri? Mă angajez undeva în altă parte, creez un context favorabil”, susține fostul director adjunct SIE.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *