Fost şef ANAF, dezvaluiri EXPLOZIVE despre miza ASCUNSA a lui Cîţu

Premierul Florin Cîţu şi susţinătorii săi din PNL ar avea un plan ascuns când vine vorba despre alegerile din partid. Gelu Diaconu, fost preşedinte al ANAF, afirmă că premierul nu are şanse să-l bată pe Ludovic Orban în cursa pentru şefia PNL, însă ar intenţiona să pună mâna pe funcţia de guvernator al Băncii Naţionale. Funcţia deţinută în ultimii 30 de ani de Mugur Isărescu ar fi vizată de Lucian Isar, prietenul lui Cîţu şi soţul senatoarei Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL.

“Operatiunea “Citu reloaded”

Sa tot fie vreo doua luni de cand in laboratoare se lucreaza cu ravna la a noua imagine pentru Citu Florin Vasile (asa cum apare in actele LOR)!

Citiți și:  S-a aflat ce vor să facă, de fapt cu Certificatul verde obligatoriu la locul de muncă (SURSE)

Ne scoate din pandemie, ne vaccineaza performant, nu creste taxele, nu taie pensii/salarii oricat de speciale ar fi, e alintatul pietelor financiare de unde ia bani cu toptanul la dobanzi “avantajoase”, se bate cu “ioropenii “ pentru PNRR, se plimba singur in parc (cu santinelele deghizate in arbusti), ba chiar si-a reamintit ca e rocker anti-“aerian” (foo/ufo-fighters)…

In fapt, aceeasi “praduitori “/securistoizi din presa mainstream, care se mai incolonasera in spatele multora, inclusiv al duamnei Dancila, s-au pus pe treaba. Miza?…alegerile din PNL.

Nu va grăbiți sa trageți vreo concluzie.

Nu îl va bate pe Ludovic niciodata in lupta din partid! Dar, împins in fata de Alina, sotia prietenului lui, cu imaginea rebrenduita, va cere la schimb functia mult râvnita: guvernator BNR.

Citiți și:  Cîțu BATE cu pumnul în masă: ASTA nu accept sub nicio formă

Intre timp aceeași prieteni lucreaza sa îl consacre pe Mugur Isarescu drept turnător de poliție politica…și uite așa va se va elibera sinecura!

Pariază cineva contrariul?”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Acest aricol reprezinta o opinie

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!