Fost premier, acuze extrem de DURE la adresa președintelui Klaus Iohannis: „Niciun președinte nu și-a permis …”

Fostul prim-ministru și lider PSD Adrian Năstase a lansat acuze dure la adresa președintelui Klaus Iohannis. Adrian Năstase se arată mulțumit de hotărârea anunțată de la vârful PSD , în vederea desemnării viitorului premier.

„Ar fi trebuit să meargă astăzi PSD la „consultările” de la Cotroceni? Evident că nu. Si mă bucur că au luat această decizie.

În acest context, fostul șef de Guvern l-a criticat fățiș pe șeful statului pe blogul personal.

„Butaforia de la Cotroceni, organizată de Iohannis nu mai păcăleste pe nimeni. Nu are rost să repet care era succesiunea fazelor prevăzute de Constitutie pentru a se ajunge la desemnarea candidatului de premier. Niciun presedinte, pâna acum, nu și-a permis să încalce, cu atata brutalitate, litera și spiritul Constituției”.

Citiți și:  Un fost premier aruncă bomba momentului. News alert

Adrian Năstase a adus în discuție Consiliile de Coordinare Politică, din vremea Convenției Democrate Române, alianța din anii ’90 la care făcuse referire, în cursul zilei, de la Parlament, și Marcel Ciolacu.

„Iohannis s-a dovedit, încă o dată, nu doar „partenerul” PNL (cum spunea Rareș Bogdan), ci complicele său. Complice în încălcarea Constitutiei. „Parlamentul său” ii va dovedi cât de greșită a fost evaluarea pe care a făcut-o în declanșarea alegerilor. Iar „guvernul său” le va arăta românilor costul unei noi administratii de tip COCOPO”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal.

Marcel Ciolacu: Actualul CDR nu are nicio soluţie
După ce a anunțat că PSD-ul nu va fi prezent, la consultările de Cotroceni, Ciolacu a avertizat că formațiunea pe care o conduce are de gând să facă o opoziție dură.

Citiți și:  Un fost premier aruncă bomba momentului. News alert

„PSD va intra total în opoziţie, vom face o opoziţie dură, cum merită românii să fie reprezentanţi de către PSD şi vedem că actualul CDR nu are nicio soluţie nici pentru criza sanitară, nici pentru cea economică. În continuare, aşteptăm programul de guvernare al noului CDR şi bugetul de stat, care cu siguranţă va fi un buget al austerității”, a mai afirmat Ciolacu.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.