Fost ministru al Justiției: ”Îi urez succes Alinei Gorghiu. Sprint direct cu capul în zid”

Raluca Prună, fost ministru al Justiției în Guvernul Cioloș, a criticat numirea Alinei Gorghiu la Justiție, printr-un mesaj publicat sâmbătă seară pe Facebook. Prună a descris propunerea ”sprint direct cu capul în zid”, spunând că este o propunere ”ca să fim siguri că ne spargem capul definitiv”.

Fostul ministru al Justiției a amintit de propunerea Alinei Gorghiu pentru ca cei condamnați la închisoare cu executare și care au primit pedepse mai mici de 7 ani să execute condamnările la domiciliu.
Prună a mai spus că nu are ”nicio așteptare pe conținut” de la noua propunere a PNL pentru Justiție și a criticat faptul că aceasta este parlamentar de Timiș deși nu aparține locului: ”Singura legătura fiind probabil ca e simplu sa candidezi in Circumscripția in care știi sigur ca vei fi ales”, a comentat Raluca Prună:

”Ii urez succes Alinei Ghorghiu ca ministru al justitiei. E o propunere rațională in aceasta sprint direct cu capul in zid. Adică e o propunere ca sa fim siguri ca ne spargem capul definitiv. Pe continut, nu am nicio așteptare de la Ghorghiu ca ministru al justitiei. Singurul lucru legat preocupările pe justiție ale doamnei Ghorghiu de care îmi amintesc era propunerea de a executa acasa condamnări la pușcărie pentru pedepse de pana la 7 ani – adică pentru tâlharii, furturi calificate, violuri care nu sunt in grup, diverse forme de trafic, corupție. Cam atât pot eu cita din calitatea de ales jurist al doamnei. Ce altceva face doamna Ghorghiu? Este de mai multe legislaturi aleasa in Circumscripția Timiș, nefiind din Timiș și singura legătura fiind probabil ca e simplu sa candidezi in Circumscripția in care știi sigur ca vei fi ales. In aceasta calitate așteptam o poziție publica fata de situația din Timișoara. Un apel la Citu sa aloce bani din fondul de rezerva pentru a debloca parțial măcar situația. O poziție publica fata de cetățenii Timișoarei care au votat-o senator. Nimic. Singurele postări sunt ode pentru Citu, de înțeles caci iata merge acum la Justitie, și un mesaj entuziast despre PNRR și cum vin 3.7 miliarde de euro ca și când ar fi avut vreo contribuție la PNRR. Vin banii dacă faceti și câteva reforme și vestea proasta e ca dacă vin e mai greu sa ii furați. Cum spuneam: succes! Voi urmări cu entuziasm și o sinceră curiozitate profesională audierea”, este mesajul scris de Raluca Prună pe Facebook.

Sursa: g4media.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *