Fost director executiv al Pfizer susține că “pandemia de COVID-19 s-a încheiat”, iar așa numitul „al doilea val” nu este bazat decât pe testarea frauduloasă

În ciuda afirmațiilor promulgate de Anthony Fauci dar și de alții, conform cărora americanii ar trebui sa se pregătească pentru al doilea val de coronavirus, fostul director al Pfizer, pe departamentul de Științe, Dr Mike Yeadon, consideră că al doilea val de COVID-19 nu este nimic altceva decât manipularea fricii oamenilor, bazată pe știința de duzină și pe fraudă.

Fostul vicepreședinte al gigantului farmaceutic, dr Yeadon, sustine ca “aproape toate testele efectuate pentru COVID-19 sunt fals positive”, fenomen care a fost deja observat in Florida. Prin urmare, dpdv stiintific nu ar trebui sa existe al doilea val de COVID-19.

Orice “al doilea val” care ar putea aparea va fi complet fabricat pe baza unor “cazuri noi”, false, spune dr Yeadon, care raspunde afirmativ atunci cand este intrebat daca ne bazam politica guvernamentala, economia, drepturile civile, in sensul limitarii nr de persoane de la intalniri, pe date care ar putea fi pur si simplu false.

Daca nu ar fi informatiile de la Tv, pe care le primiti in permanenta, a-ti putea concluziona, pe buna dreptate, ca pandemia s-a incheiat, intrucat nu s-a intamplat in fapt mai nimic, a mai spus dr Yeadon, mentionand ca probabil vor fi mai multe persoane internate in spitale lunile urmatoare, din pricina gripei sezoniere, dar ca acestea nu trebuie sa fie confundate cu persoanele care sufera de COVID-19.

La inceputul acestei luni, dr Yeadon si colegii sai au fost co-autorii unei lucrari despre asa numita pandemie. Lucrarea, intitulata “Cat de probabil este un al doilea val?” explica faptul ca majoritatea deceselor asociate cu COVID-19, au avut loc in martie si aprilie, urmând ca in lunile următoare sa se reduca rapid.

Pana in aprilie, in majoritatea tarilor, inclusiv in SUA, “curba a fost aplatizata cu succes”, desi numarul mare de teste, dintre care majoritatea frauduloase, continua sa raporteze noi “cazuri” , pe care, cei care sustin restrictiile pandemice continua sa le foloseasca ca “dovezi” pentru continuarea purtarii interminabile a mastii, distantarea fizica si in unele cazuri, carantina.

S-a observat , pe scara larga, ca in toate tarile puternic afectate din Europa, precum si in mai multe state din SUA, forma curbelor zilnice de deces , este similara cu a noastra din Marea Britanie, in aceasi perioada, arata aceasta lucrare. “Multe dintre aceste curbe nu sunt doar similare ci sunt aproape identice.”

Acest aspect se reflecta in continuare in ultimile cifre de supravietuire ale persoanelor infectate cu COVID-19, care din luna mai a crescut la 99.8%, ceea ce inseamna ca doar 0.2% din persoanele care au fost testate pozitiv au murit după ce au fost diagnosticate cu COVID-19.

Aceasta rata de supravietuire de 99.8% este semnificativ mai mare decat cea speculată de Fauci in lunile martie si aprilie, cand a afirmat in mod eronat ca peste 6% din pacientii cu coronavirus ar putea muri, așadar Fauci a sustinut in mod gresit ca virusul fi de 20 pana la 30 de ori mai mortal decat este de fapt.

“Valoare ratei de fatalitate a infectiei (IFR) acceptata de Yeadon si colaboratorii sai in lucrare este de 0.26%”, scrie Ralph Lopez pentru Hub Pages. “Rata de supravietuire a unei bolii este de 100% minus IFR”.

In ceea ce priveste caracterul presupus “nou” al virusului, dr Yeadon sustine ca este doar un nou tip de coronavirus. Dupa cum se dovedeste, exista multe alte tipuri de coronavirusuri, inclusiv alte patru tulpini care circula liber printre oameni, chiar in timp ce ei citesc acest articol.

“Toate tipurile de coronavirusuri au o asemănare izbitoare a secvenței cu COVID-19”, subliniază dr Yeadon în lucrarea sa , oferind o perspectiva diferita asupra acestei pandemii, care este rareori, sau aproape niciodată menționată de mass media.”

traducere de Nușca / Ortodoxinfo

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.