Fost candidat la Primărie, acuzat că a ars un milion de dolari pentru a nu-i da nevestei după divorț!

Un fost candidat la Primărie a susținut că a ars mai mult de un milion de dolari în numerar în încercarea de a se asigura că fosta sa soție nu este în măsură să pună mâna pe bani în urma divorțului.

Bruce McConville, în vârstă de 55 de ani, din Ottawa, a declarat unui judecător al Curții Superioare că a ars banii din frustrare, după ce i s-a spus că trebuie să plătească sute de mii de dolari, după divorț, soției și copiilor.

Judecătorul din dosarul său nu a crezut extravaganța, l-a condamnat pe McConville la 30 de zile de închisoare și l-a îndrumat să spună adevărul despre locul în care se află banii.

În urmă cu doar doi ani McConville a candidat pentru Primăria capitalei canadiene, însă campania sa a eșuat, la fel ca și căsătoria sa.

Fostul candidat este acuzat că și-a vândut proprietățile și afacerile deținute în coproprietate cu soția și a făcut apoi, în două rânduri, focul cu banii încasați. pe două focuri, potrivit O Canada. McConville este, de asemenea, acuzat că a ignorat un ordin al Curții Superioare de a plăti instanței 300.000 USD ca garanție.

McConville a sfidat ordonanța judecătorească de a depune o declarație despre finanțele sale și a spus judecătorului că banii au fost arși în două rânduri, o dată 743.000 de dolari și încă o dată 296.000 de dolari, în decembrie.

Prin faptul că nu a dezvăluit unde s-au dus veniturile din vânzări, instanța nu a reușit să descopere ceea ce datorează soției în urma divorțului, fapt pentru care canadianul a scăpat până în acest moment fără să plătească.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *