“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICNOUTATI

Forumul Economic Mondial susține că “adepții teoriei conspirației” care pun la îndoială “experții” sunt “mai periculoși decât teroriștii”

forumul economic mondial sus ine c adep ii teoriei conspira iei care pun la ndoial exper ii sunt mai periculo i dec t terori tii 1

Forumul Economic Mondial afirmă intr-un raport intern că orice persoană care promovează o “percepție diferită a realității” și pune la îndoială autoritatea “experților” ar trebui să fie considerată “mai periculoasă” decât un terorist în 2024.

Forumul Economic Mondial a publicat Raportul privind riscurile globale pentru 2024 înaintea summitului WEF de la Davos de la sfârșitul acestei luni și, potrivit directorului general Saadia Zahidi, așa-numiții adepți ai teoriei conspirației trebuie să fie zdrobiți pentru ca elita globală să poată rămâne “deținătoarea adevărului”.

“Dezinformarea și dezinformarea reprezintă riscul numărul unu. Am adunat opiniile a o mie cinci sute de experți și acesta este lucrul care îi îngrijorează cel mai mult”, a declarat Zahidi, clasând așa-numitele teorii ale conspirației ca fiind mai periculoase decât teroriștii, colapsul economic și potențiala izbucnire a celui de-al treilea război mondial.

Potrivit lui Zahidi, așa-numitele “teorii ale conspirației” răspândite prin “dezinformare” sunt deosebit de periculoase în 2024, deoarece oamenii din Statele Unite și din alte economii majore se îndreaptă spre alegeri, când oamenii decid cine va fi la conducere.

“În funcție de modul în care se numără, marile economii cu populații mari, India și SUA, se îndreaptă spre alegeri. Ceea ce am constatat este că, la nivelul fiecărei țări, pe lângă riscul global în jurul dezinformării și dezinformării, acesta este de obicei clasat foarte sus, printre primele cinci riscuri din întreaga lume, la fel ca și riscurile legate de o recesiune economică”, a spus Zahidi.

Pericolul pentru elita globală, potrivit lui Zahidi, constă în faptul că opiniile neautorizate sunt capabile să încurajeze “percepții diferite ale realității”, ceea ce poate încuraja oamenii să pună la îndoială faptul că mass-media mainstream și elita globală spun adevărul.

“Dacă unele dintre aceste puncte de vedere încep să se reverse în percepții foarte diferite ale realității, atunci când vine vorba de sănătate, când vine vorba de ceea ce gândesc oamenii despre educație, de ceea ce gândesc oamenii despre anumite persoane, cine devine atunci proprietarul adevărului?”.

Tonul autoritarist care vine din partea WEF cu privire la cine ajunge să controleze adevărul nu ar trebui să fie o surpriză. În luna aprilie a anului trecut, WEF a anunțat că a recrutat sute de mii de “războinici ai informației” pentru a controla internetul, controlând mediile sociale și forumurile pentru “dezinformare” și conținut conspirativ, care vor fi apoi închise sistematic.

Potrivit WEF-ului lui Klaus Schwab, dezinformarea pe internet este o “infodemie” care este “potențial mortală” și care necesită un “leac”. Definiția dezinformării, potrivit WEF, este orice conținut de pe internet cu care nu sunt de acord. Acest lucru înseamnă că sutele de mii de războinici ai WEF vor fi angajați în actul de închidere a disidenței împotriva elitei globaliste.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.