Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Forţele Democratice Siriene anunţă înfrângerea completă a Statului Islamic: “Daesh a fost eliminat!”

stx

Forţele Democratice Siriene au anunţat că şi ultimul teritoriu controlat de Statul Islamic în Siria a fost cucerit, iar “califatul” jihadist a fost eliminat pe toate planurile.

Anunţul a fost confirmat şi de preşedintele american Donald Trump, care a anunţat că Statul Islamic a fost învins “100%” în Siria şi a oferit jurnaliştilor hărţi cu regiuni cucerite de la jihadişti.

“Califatul” grupării Islamice Statul Islamic (SI) a fost eliminat total, odată cu cucerirea de către Forţele Democratice Siriene (FDS) a ultimului teritoriu controlat de jihadiştii.

“Forţele Democratice Siriene declară eliminarea totală a aşa-zisului Califat şi o înfrângere teritorială 100% a SI. Baghouz, ultimul bastion al acestora, a fost eliberat. Victoria împotriva Daesh a fost obţinută”, anunţă un purtător de cuvânt FDS, Mustefa Bali.

“Statul Islamic a fost eliminat în Siria. Nu e nimic de admirat la ei, ei vor încerca mereu să lase o urmă de speranţă, dar sunt nişte rataţi la capătul suflării”, a anunţat preşedintele american Donald Trump.

Trump a oferit hărţi jurnaliştilor cu teritoriile deţinute în trecut de jihadişti şi care au fost cucerite în totalitate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.