Formularul de LOCALIZARE a cetățenilor devine obligatoriu. Amenzi de 5.000 de lei

Formularul de localizare a pasagerilor devine obligatoriu din 20 decembrie pentru toți cei care intră în România, iar o ordonanță de urgență în acest sens a fost adoptată astăzi de guvern. Documentul este folosit deja în Europa și va ajuta autoritățile în realizarea anchetelor epidemiologice.

Tot astăzi executivul a aprobat un pachet social în beneficiul pensionarilor, al copiilor și al persoanelor cu dizabilități.

Formularul de intrare în România pentru pasageri, dacă nu este completat cetățenii vor plăti o amendă de 5.000 de lei.

Formularul va ajuta la ancheta epidemiologică pentru identificarea unor contacţi direcţi dacă se găsesc persoane infectate cu SARS-CoV-2. De azi şi până pe 20 decembrie o să se deruleze un proiect-pilot privind acest formular, care va deveni obligatoriu pe 20 decembrie.

Tot astăzi guvernul a majorat punctul de pensie la 1.586 de lei, iar alocaţiile copiilor de până la 2 ani sau la 3 ani pentru cei cu dizabilităţi au crescut la 600 de lei. Copiii între 2 şi 18 ani vor primi 243 de lei până termină liceul sau facultatea. De asemenea, persoanele cu dizabilităţi, indiferent de ce venituri au, vor primi a 13-a indemnizaţie, o singură /dată/, anul viitor în luna ianuarie.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *