Focuri de arma la Timisoara! TIGANUL care a talharit un taximetrist, implicat in multe alte fapte comise cu violenta!

banuit-talharie-furt-conducere-fara-permis-3

Tiganii au jefuit 3 tineri de telefoanele mobile in plina strada la Timisoara, apoi au incercat sa scape. Politistii au tras cu pistolul ca sa ii opreasca. Ce aveau sa descopere cateva ore mai tarziu i-a lasat masca si pe oamenii legii.

Totul s-a petrecut sambata seara in jurul orei 19.00 in zona Sagului. 3 tineri au anuntat Sectia 3 Politie ca 3 indivizi tigani i-au pradat de telefoanele mobile pe care le aveau in buzunare apoi au disparut. Agentii au pornit in cautarea talharilor, iar pe doi dintre ei i-au descoperit in scurta vreme.
Cand i-au vazut pe politisti, tinerii au incerca sa scape cu fuga, astfel ca agentii au tras un foc de arma, de avertisment, in plan vertical, ca sa-i opreasca din goana nebuna.

Cateva ore mai tarziu, aveau sa-l descopere si pe cel de-al treilea talhar, un tanar de 18 ani, care, intre timp, a mai savarsit o grozavie: a amenintat un taximetrist cu cutitul si i-a furat masina. A abandonat autoturismul la scurta vreme intr-un sant.

CITESTE SI: SCANDALOS! TIGANUL care a pus cuţitul la gât unui taximetrist şi i-a luat maşina, lăsat în libertate de procurorul sfătuitor al şpăgarilor

darius-ristea-talharie-taximetrist-2

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.