FOCAR DE CORONAVIRUS INTR-UN JUDET DIN ROMANIA

Managerul spitalului județean Buzău pune sub semnul întrebării enunțul „Focar de coronavirus la Spitalul Județean”.

Care sunt argumentele lui Damian ?

Claudiu Damian, manager Spitalul Județean Buzău: „Nu am pretenția că informațiile sunt la virgulă. Dar, atenție, din datele pe care le am eu, 18 din cele 24 de pacienți ai spitalului anunțați azi cu test pozitiv s-au prezentat la noi cu o zi, două sau trei în urmă. Deci, ei au venit la spital deja infectați! Noi, spitalul, doar i-am găzduit din momentul în care au ajuns la noi cu simptome până când au venit rezultatele testelor”.

Ce poate însemna asta ?

Dacă informațiile lui Claudiu Damian sunt corecte („mulți pacienți vin deja infectați”), asta ar presupune o însemnată răspândire a virusului printre buzoieni. Care răspândire se vede la nivelul spitalului, unde se prezintă buzoienii cu simptome și care sunt imediat testați.

Abia acum a început la Buzău ?

E un fapt, în ultimele trei zile a explodat numărul testelor pozitive la Buzău: 19, 23, 32! De la acest fapt se naște supoziția că abia acum virusul a început (cu adevărat) să se răspândească printre buzoieni.

Mulți dintre buzoienii care comentează pe facebook susțin că de vină ar fi măsurile de relaxare luate în ultima vreme.

Sunt și buzoieni care găsesc conotații pozitive: „Așa se face imunizarea, în masă, a populației. După ce majoritatea populației va dezvolta anticorpi va dispărea și virusul”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *