fbpx
GENERAL

Florin Zamfirescu: ”Este războiul puterilor contra popoarelor. E un moment de cotitură absolută”

actorul florin zamfirescu dumnezeu a dat acum vremea sa incasam 654853

Actorul Florin Zamfirescu și-a exprimat opinia despre mișcările de protest față de restricțiile impuse de multe țări în privința combaterii răspândirii virusului Sars-CoV-2, după ce astăzi mii de oameni au ieșit în stradă în Amsterdam, într-o manifestație care a evoluat violent.

“Dacă eu aș fi picat din lună și nu aș cunoaște aceste imagini aș spune că este războiul puterilor contra popoarelor. Popoarele au început să devină mai slabe și ușor de învins de către puterile conducătoare.

Guvernele au ajuns atât de puternice prin tehnologie încât nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută.

Tehnologie poate să fie și prostie pentru că o folosești cum vrei. Socotesc că e un moment de cotitură absolută.”a declarat Florin Zamfirescu în cadrul emisiunii Subiectiv.

În continuare, Florin Zamfirescu a vorbit despre o strategie de reducere a numărului populației globale.

“Nu mai cred în nicio alegere pentru că nu sunt adevărate. La Uniunea Europeană nu e nimeni ales. Am auzit-o pe o parlamentară româncă vociferând extraordinar de argumentat și nu s-a schimbat nimic. (…) Toate aceste lucruri sunt dictate de undeva de sus, cine vreți, Dumnezeu, sau natura, care pornește cutremure, dar care sunt cumva dirijate cu un scop.

Ne-am înmulțit prea mult pe glob ca număr, cei care își iau sarcina să împuțineze numărul ăsta cred că ei hotărăsc, dar sunt doar instrumente.

Li s-a dat posibilitatea să câștige miliarde. Oamenii, indiferent de nivel, vorbesc prostii. Cred că am ajuns la un nivel pe glob al schimbărilor, al pedepselor.”

Sursa: antena3.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.