Florin Salam a spus, la România TV, ultimele cuvinte ale fratelui său: ‘Mă simt din ce în ce mai rău. Luați-mă de aici!’

Fratele tiganului Florin Salam este internat, în stare gravă, cu șanse minime de supraviețuire, în Spitalul Matei Balș! Prima soție a manelistului, Fănica, a murit tot în spital, când avea numai 27 de ani, în 2009, la Spitalul Floreasca, unde a fost internat și fratele lui Salam.

Joi seara, la România TV, tiganul a vorbit despre fratele său, dar și despre amenda primită de la polițiști, pentru că a cântat fără mască la priveghiul lui Emi Pian, și a vorbit și despre relațiile pe care le are cu interlopii din clanul Duduienilor.

”Noi am avut legătură cât a fost el conștient. Ne-a spus: ”Mă simt din ce în ce mai rău. Luați-mă de aici!”. Medicii ne-au spus să nu ne luăm după el, că e agitat. Apoi, au început să nu ne mai răspundă.

Eu îi respect pe cei din clanul Duduianu, le-am botezat copii, e cumătrul meu, Emi Pian. Țin la el și la familia lui, sufăr alături de ei. M-au amendat polițiștii pentru că nu aveam mască. Nu știu câți bani am dat, că au plătit băieții mei. Eu nu aveam cum să cânt fără mască. Să ne facă și nouă niște măști speciale, pentru cântăreți!”, a declarat Florin Salam în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *