“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Florin Cîțu vrea să ELIMINE vocile anti-vaccinare din spațiul public. News alert

florin citu da verdictul jumatate din psd trebuia sa fie astazi in puscarie 669584

Florin Cîțu a declarat că singura soluția pentru a reveni la normalitatea este vaccinarea a minim 60% din populația României. Pentru a se asigura de reușita campaniei de vaccinare, Cîțu este dispus să elimine și libertatea de exprimare.

Premierul Florin Cîțu a declarat marți că Guvernul și-a propus să „elimine acele voci care mai există” împotriva vaccinării:

„Avem nevoie de o campanie corectă de informare, sunt multe informații în spațiul public care subminează eforturile campaniei de vaccinare. Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normală, de a merge la concerte, la teatru, la restaurant, în vacanță, este să ne vaccinăm. Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează efortul tuturor de a reveni la normalitate cât mai curând”.

Sursa: ortodoxinfo.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.