“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Florin Cîţu, UMILIT. Sfat pentru Ludovic Orban: Rade-i!

Ludovic Orban RzV 1 1024x682 1

Premierul Florin Cîţu a reuşit să dovedească faptul că toate coșmarurile noastre au fost depășite integral, afirmă un fost lider marcant al PSD. Acesta i-a dat şi o serie de sfaturi lui Ludovic Orban, înaintea marii confruntări de la Congres.

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD şi unul dintre cei care i-au rămas apropiaţi lui Liviu Dragnea, îi dă sfaturi privind politica lui Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL.

Situaţia actuală din PNL şi asemănările cu Liviu Dragnea
Ştefănescu compară situaţia în care se află acum Orban, când 34 de şefi de organizaţii judeţene ai PNL au schimbat tabără şi s-au alăturat lui Florin Cîţu, cu cea în care s-a aflat Liviu Dragnea.

“La el a fost mai greu, nu se comparā cu tine! Pentru cā tu ești bāiat ascultător, cuminte, ai sārit la miting cu reziștii, ai stat in genunchi in fata Codrutei, deci poți scāpa mai ușor!”, îi transmite fostul social-democrat lui Ludovic Orban.

Codrin Ştefănescu mai are un sfat, extrem de dur, pentru liderul PNL. După ce acesta va câştiga şefia partidului, trebuie să-i radă pe “securici şi infiltraţi”. “Liviu a crezut ca un nemernic trădător se poate schimba in timp, ei bine, nu! Nu se schimbā!”, mai scris Codrin Ştefănescu într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Acesta încheie lansând o lovitură puternică la adresa premierului Florin Cîţu: “Nu credeam ca poate fi mai rāu decât cu tine (cu Orban – n.red.). M-am înșelat! A apărut Cîțu și coșmarurile noastre au fost depășite integral!”

Postarea integrală a lui Codrin Ştefănescu
“Mesaj pentru Ludovic! Am înțeles cā 34 de șefi de organizații județene PNL au schimbat tabăra și merg cu Cîțu.

Știu bine placa: dosare, amenințări, șantaj, am copii și rămân pe drumuri, băieții buni din pădure, așa a zis Johannis! Oameni curajoși și de mare caracter, nu-i așa? Așa am pățit și noi cu Liviu Dragnea! Exact la fel!

Erau 38 de șefi județeni, toți foști prieteni, plus secretarul general al PSD care-i coordona. Au semnat chiar și o scrisoare publicā, cā-i dictator, radical, cā dā in multinaționale, cā ne-a bāgat in război cu grupurile străine de interese, ceea ce e nasol și nu se face! Vezi, la el a fost mai greu, nu se comparā cu tine!

Pentru cā tu ești bāiat ascultător, cuminte, ai sārit la miting cu reziștii, ai stat in genunchi in fata Codrutei, deci poți scāpa mai ușor! Dar poti face ceea ce am făcut eu: ridica primarii, ocupa sediile județene cu membrii adevărați și deloc sperioși, lasă-i sa iasā public și sa vorbeascā de toate mizeriile liderilor tåi trădători! !

Și îți mai dau un sfat: după ce câștigi, rade-i! Sā nu fi bun și politicos ca Liviu, care nu m-a lăsat sa fac curățenie totala printre securici și infiltrați. Ca altfel aveai opoziție astăzi de nu dormeai noaptea, asta in cazul puțin probabil ca ați fi câștigat alegerile! Liviu a crezut ca un nemernic trădător se poate schimba in timp, ei bine, nu! Nu se schimbā! Așa s-a născut sa fie!

Îți scriu aceste rânduri pentru ca nu credeam ca poate fi mai rāu decât cu tine. M-am înșelat! A apărut Cîțu și coșmarurile noastre au fost depășite integral!

#intotdeaunasepoatemairau”

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.