Florin Citu și-a ieșit din minți! Atac furibund la PSD


Un ministru important din Guvernul Orban a ieșit la atac. I-a distrus pur și simplu pe cei de la PSD care au depus o moțiune în Parlament împotriva sa. Sunt vorbe grele adresate de acesta către social democrați.

Război total între PSD și PNL. Dacă social democrații îi atacă dur pe cei din Guvern, nici Executivul nu rămâne dator. Un ministru important i-a făcut praf pe cei din PSD. A dat de pământ cu ei pur și simplu.

Florin Cîțu i-a distrus pe cei de la PSD
Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, lansează un atac extrem de dur la adresa celor de la PSD, înaintea moțiunii simple din Parlament. Cîțu și-a ieșit din minți pur și simplu după ultimele atacuri ale social democraților.

”Acum guvernează PNL!

Mâine, psdistii lui Dragnea în frunte cu Ciolacu (cel care îi ținea știuca lui Dragnea în barcă) îmi dau ocazia, din nou, să le arăt de la tribuna Parlamentului cât sunt de pafariști.

În timp ce noi guvernam și avem rezultate gasca lui Dragnea urlă de pe margine ca niste chibiți adevărați.

Va dau un sfat. In loc să dați cu pietre și să spargeți geamurile statului român vulnerabilizandu-l mai bine faceți ceva util pentru România.

Acum guvernează Partidul National Liberal. Și guvernează foarte bine.

Totuși, pentru că văd că sunteți foarte frustrați pe succesul programelor pe care le-am implementat până acum mă gândesc să propun încă doua programe: “Alfred MINIMISS” și “La școală cu Ciolacu”.”, scrie Florin Cîțu pe o rețea de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.