Florin Cîțu, scandal de ULTIMA ORA cu PSD! Campanie PLATITA anti-Cîțu?

Update: Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a cerut și el clarificări de la PSD pe tema campaniei plătite anti-Cîțu. În aceeași ședință, deputatul Adrian Cosma, șeful PNL Satu Mare, a cerut demisia sefului ASF, Nicu Marcu, pe motiv că prețul polițelor RCA s-a dublat. Cîțu nu e de acord cu solicitarea lui Cozma și arată că în cazul ASF e suficientă o audiere în Parlament, dat fiind că instituția e aflată în subordinea legislativului.

Articol inițial: Florin Cîțu, președintele PNL, le-a transmsis luni liderilor liberali din Biroul Executiv că vrea să deschidă o discuție în coaliția de guvernare legată de presupuse atacuri ale PSD împotriva sa, au declarat surse liberale pentru G4Media.

Citiți și:  SURSE Ciolacu ii da ULTIMATUM lui Florin Cîțu: mesaj tranșant în interiorul PSD in criza facturilor

Cîțu le reproșează social-democraților că, prin intermediul organizației de Tineret, au demarat o campanie plătită de postări pe Facebook în care îl critică în legătură cu PNRR.

Cel care a făcut publică această campanie este deputatul PNL Alexandru Koksis, care a postat capturi de pe Facebook, sponsorizate de TSD.

”Am văzut campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea, acesta nu este un mod de lucru în echipă, nu e corect. Trebuie să vedem daca va continua. Să spună sau nu dacă vor cu noi”, a spus Cîțu în ședința PNL, potrivit surselor G4Media.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Papagalul de Cîțu aruncă vina pe 5G în ceea ce privește INTERCEPTAREA conversațiilor de pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *