Florin Cîțu, scandal de ULTIMA ORA cu PSD! Campanie PLATITA anti-Cîțu?

Update: Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a cerut și el clarificări de la PSD pe tema campaniei plătite anti-Cîțu. În aceeași ședință, deputatul Adrian Cosma, șeful PNL Satu Mare, a cerut demisia sefului ASF, Nicu Marcu, pe motiv că prețul polițelor RCA s-a dublat. Cîțu nu e de acord cu solicitarea lui Cozma și arată că în cazul ASF e suficientă o audiere în Parlament, dat fiind că instituția e aflată în subordinea legislativului.

Articol inițial: Florin Cîțu, președintele PNL, le-a transmsis luni liderilor liberali din Biroul Executiv că vrea să deschidă o discuție în coaliția de guvernare legată de presupuse atacuri ale PSD împotriva sa, au declarat surse liberale pentru G4Media.

Citiți și:  SURSE Ciolacu ii da ULTIMATUM lui Florin Cîțu: mesaj tranșant în interiorul PSD in criza facturilor

Cîțu le reproșează social-democraților că, prin intermediul organizației de Tineret, au demarat o campanie plătită de postări pe Facebook în care îl critică în legătură cu PNRR.

Cel care a făcut publică această campanie este deputatul PNL Alexandru Koksis, care a postat capturi de pe Facebook, sponsorizate de TSD.

”Am văzut campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea, acesta nu este un mod de lucru în echipă, nu e corect. Trebuie să vedem daca va continua. Să spună sau nu dacă vor cu noi”, a spus Cîțu în ședința PNL, potrivit surselor G4Media.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Papagalul de Cîțu aruncă vina pe 5G în ceea ce privește INTERCEPTAREA conversațiilor de pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.