Florin Cîțu NU va mai fi premier? Ce FUNCTIE i se pregătește. „E deja cunoscut”

Fostul director ANAF susține că Florin Cîțu nu va prelua niciodată puterea Partidului Liberal, motiv pentru care i se pregătește o altă funcție.

Gelu Diaconu, fostul director ANAF, nu este convins că actualul premier al României, Florin Cîțu, va câștiga împotriva lui Orban, în urma Congresului care va avea loc în cadrul Partidului Național Liberal. Dat fiind acest lucru, lui Florin Cîțu i s-ar pregăti un nou loc călduț.

Florin Cîțu – guvernator BNR?
Potrivit afirmațiilor lui Gelu Diaconu, Florin Cîțu ar urma să ocupe funcția de guvernator BNR, în loc economistului Mugur Isărescu.

„Să tot fie vreo două luni de când în laboratoare se lucrează cu râvnă la o nouă imagine pentru Cîtu Florin Vasile (așa cum apare în actele LOR)!

Ne scoate din pandemie, ne vaccinează performant, nu crește taxele, nu taie pensii/salarii oricât de speciale ar fi, e alintatul piețelor financiare de unde ia bani cu toptanul la dobânzi “avantajoase”, se bate cu “ioropenii“ pentru PNRR, se plimbă singur în parc (cu santinelele deghizate în arbuști), ba chiar și-a reamintit că e rocker anti-“aerian” (foo/ufo-fighters)…

Citiți și:  Cîţu anunță prăpădul în România: „Totul se prăbușește”

În fapt, aceeași “prăduitori “/securistoizi din presa mainstream, care se mai încolonaseră în spatele multora, inclusiv al duamnei Dăncilă, s-au pus pe treaba. Miza?…alegerile din PNL.

Nu vă grăbiți sa trageți vreo concluzie.

Nu îl va bate pe Ludovic niciodată în lupta din partid! Dar, împins în față de Alina, soția prietenului lui, cu imaginea rebrenduită, va cere la schimb funcția mult râvnită: guvernator BNR.

Între timp aceeași prieteni lucrează să îl consacre pe Mugur Isărescu drept turnător de poliție politică… și uite așa va se va elibera sinecura!

Pariază cineva contrariul?”, a scris fostul director ANAF, Gelu Diaconu, pe Facebook.

Florin Cîțu lucrează la propria imagine
Premierul Florin Cîțu are o echipă de publicitate bună. De ani de zile, niciun alt premier al României nu a ocupat spațiul media în măsura în care o face actualul premier, susțin unele voci.

Este deja cunoscut faptul că Florin Cîțu este interesat să conducă Partidul Liberal, însă asta ar însemna să candideze împotriva colegului său, Ludovic Orban, care susține în spațiul public că este convins că va câștiga alegerile la președinția PNL. Altfel, nu s-ar fi înscris!

Citiți și:  Coalitia A LUAT FOC. Cîțu îi dă cu flit lui Ciolacu!

Fostul premier liberal vrea ca PNL să susțină Congresul pe data de 15 septembrie, înainte să apară valul patru al pandemiei, potrivit presei.

Palmă puternică primită de Orban
Aripa Cluj din PNL s-a răzbunat pe Ludovic Orban după ce PNL a permis ca UDMR să pună prefectul la Cluj. Semnalele acestui război intern sunt evident, iar ultimele întâmplări de la Cluj arată că Florin Cîțu a câștigat o zonă importantă.

Liberalii clujeni s-au răzbunat pe Ludovic Orban și nu îl mai susțin pentru un nou mandat la șefia partidului PNL. Primarul Emil Boc și președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, nu l-au însoțit pe liderul liberalilor la conferința de presă susținută, vineri, de către Orban la Cluj.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!