“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Florin Cîțu, LOVITURA pentru medici: Vrea ca testarea COVID să fie făcută pe banii lor

citu23 1 696x392 1

Sindicaliștii din cadrul Federației Sanitas au spus, luni, că argumentele și presiunile exercitate la Ministerul Sănătății au dat rezultate și personalul medical nevaccinat nu va fi obligat să se testeze pe banii proprii.

Florin Cîțu, însă, a anunțat, joi seara, că Ministerul Sănătății nu a renunțat la proiectul prin care cadrele medicale nevaccinate să plătească din buzunarul propriu testarea.

”Nu s-a renunțat. Aștept actul normativ de la Ministerul Sănătății. Sunt trei variante, dar cam toate implică acest lucru. Eu nu am renunțat la asta.”, a explicat Florin Cîțu la TVR 1.

„Personalul medical nevaccinat nu va fi obligat să se testeze periodic pe banii poprii! Ministrul Sănătății renunță la actul normativ pe care îl propusese guvernului, în acest sens, cu două luni în urmă”, arata Sanitas.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu confirmă că prețul la energia electrică va EXPLODA: ‘Prețurile cresc și nu mi se pare normal’

Pe 9 august, Federatia Sanitas a făcut publice rezultatele primei evaluări reale a situației vaccinarii salariaților din Sănătate. Potrivit Federației Sanitas din România, 60,14% dintre angajații în Sănătate sunt fie vaccinați, fie s-au infectat cu virusul SARS-C0V-2 în ultimele 6 luni și au anticorpii necesari, astfel că decizia individuală de vaccinare – în cazul lor – poate fi amânată fără a pune pe nimeni în pericol.

În luna iunie, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat că testarea personalului medical care nu dorește să se imunizeze nu va fi suportată nici de unităţile sanitare şi nici de minister.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.