“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Florin Cîțu, executat silit

florin citu gov ro 1

Înfrângere în instanță pentru premierul interimar Florin Cîțu. Fostul ministru de Finanțe al PSD, Eugen Teodorovici, a anunțat că prim-ministrul demis trebuie să îi achite peste o sumă de 3.500 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată, în procesul în care liberalul l-a dat în judecată pentru încălcarea dreptului la onoare, demnitate, reputație și imagine. Numai că, până în prezent, Florin Cîțu nu a plătit banii, motiv pentru care este executat silit. Suma amintită urmează să fie donată unui copil.

Florin Cîțu a depus o plângere la DIICOT împotriva fostului ministru Eugen Teodorovici, ca urmare a unei declarații în care oficialul PSD a acuzat că a fost dat afară din sistemul bancar din cauza unui presupus atac speculativ asupra leului, în anul 2008. Iată declarația pentru care fostul ministru PSD din Guvernul Dăncilă a fost dat în judecată:

„Vrei nu vrei, iei în calcul şi ce spun unul precum Cîtu sau alţii, că altceva în afară de a spune tot felul de minciuni, şi repet, sunt oameni care o spun şi astăzi, au furat, domnule, au furat, au furat, au furat, câţi oameni au speculat.. (…)Păi vă spun eu, Cîţu a speculat pe leu, de asta a fost dat afară din sistemul bancar. Întrebaţi-l dacă astăzi îl angajează vreo banca în România. Întrebaţi-l dacă se poate angaja ca şi om în bancă. Nicăieri. De ce? Pentru ca BNR i-a interzis acest lucru. Pentru că a făcut acea speculă la leu în 2008”.

Eugen Teodorovici îl execută silit pe Florin Cîțu
Eugen Teodorovici l-a învins în instanţă pe Florin Cîţu, care îl dăduse în judecată pentru că i-ar fi încălcat dreptul la onoare, demnitate, reputaţie şi imagine. Premierul interimar trebuie să îi achite acum 3.500 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată. Procesul a fost deschis în luna aprilie a anului 2019 la Judecătoria Sectorului 5.

Eugen Teodorovici a câștigat procesul în anul 2020, când instanța a decis ca premierul demis să îi plătească fostului ministru PSD suma de 3.500 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Liberalul nu a plătit banii, motiv pentru care Teodorovici l-a executat silit, potrivit unei înștiințări a unui executor judecătoresc, postată pe Facebook.

„Am câștigat procesul în fond și la apel, iar instanța a decis în 2020 că Florin Cîțu trebuie să îmi plătească 3.500 de lei cheltuieli de judecată. Nu a plătit până acum, așa că am început executarea silită”, a declarat Eugen Teodorovici pentru G4Media.ro.

„Un premier infractor, cu tupeu de cămătar”
Fostul ministru PSD din Guvernul Dăncilă a mai precizat că l-a acționat în instanță pe Florin Cîțu după ce l-a acuzat de acțiuni de spionaj pentru Rusia.

„Un premier INFRACTOR, cu tupeu de cămătar, dator în SUA, executat silit în țară, dar care încă ocupă (chiar și temporar, DEMIS fiind prin moțiune) funcția din care a ajuns să distrugă România și să amaneteze viitorul poporului român, pentru generații întregi

Cei 3.500 de lei pe care mi-i datorează, în urma primului proces (dar nu și ultimul) pierdut față de mine, vor merge ca donație către acei copii care au nevoie reală și cărora Cîțu și „guvernul meu” au refuzat să le mărească alocațiile …”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.