Florin Citu, discurs HALUCINANT in Parlamentul Romaniei: „Sunt criminali!”


Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a atacat luni semnatarii moţiunii împotriva sa, acuzându-i că sunt criminali şi că sunt cei care în data de 10 august au bătut şi gazat români nevinovaţi.

Florin Cîţu: Trebuia să updataţi moţiunea, aţi lăsat-o pe IMM Invest care funcţionează deja de 2 săptămâni. Sunt aici pentru că românii trebuie să ştie că deşi eu şi PNL guvernăm bine, semnatarii moţiunii încearcă să ne oprească. Semnatarii moţiunii sunt cei care în 10 august au bătut şi gazat români nevinovaţi. Semnatarii acestei moţiuni sunt criminali, pentru că au ameninţat că resping decretul privind prelungirea stării de urgenţă. Cel mai josnic lucru pe care l-au făcut în moţiune este că fără niciun fel de respect pentru români au folosit acest virus nenorocit pentru a-şi promova moţiunea şi agenda politică. Cât de ticăloşi să fiţi ca să vă folosiţi de acest virus? Semnatarii moţiunii şi-au bătut joc de poporul român.

Citiți și:  Cutremur TOTAL pe scena politica. Florin Cîţu va fi înlocuit?!

Referitor la textul moţiunii:

Aţi iniţiat o moţiune bazată pe date care erau valabile când eraţi voi la guvernare. Dar România de azi arată mai bine. Românii v-au trimis acasă pentru populismul vostru ieftin. Vă îngropaţi singuri cu astfel de iniţiative. Ce am făcut noi în 2 luni de guvernare? Astăzi guvernează PNL. Noi ştim ce să facem şi cum să facem. Măsurile luate sunt apreciate de toate organismele internaţionale dar şi de români. Acest guvern a gestionat bine aceste două crize suprapuse, în condiţiile în care aţi lăsat România cu buzunarele goale, cu facturi neplătite. Aţi lăsat statul român nepregătit şi vulnerabil. Ar trebui să răspundeţi penal toţi. Timp de 2 luni aţi subminat activitatea guvernului. Preşedintele v-a atras atenţia să nu mai atacaţi, nu v-aţi oprit. România liberă merge înainte. Am plătit facturile la timp, nu ca voi, le amânaţi. Facturi neplătite de ani de zile am găsit, cu asta vă lăudaţi. Schema IMM Invest este singura aprobată în UE. Ungaria a încercat şi ea şi nu a fost aprobată. Camera Deputaţilor dezbate, luni, moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu, pe care-l acuză că este „mai nociv decât efectele pandemiei”. În moţiunea intitulată „«Virusul Cîţu» a infectat economia naţională”, PSD afirmă că Florin Cîţu s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie. Florin Cîţu a afirmat, înainte de dezbaterea moţiunii simple, că „PSD-iştii lui Dragnea în frunte cu Ciolacu” îi dau ocazia să le arate „cât sunt de pafarişti” şi că se gândeşte să propună încă două programe: „Alfred MINIMISS” şi “La şcoală cu Ciolacu”.

Citiți și:  Se aude zanganit de catuse in Guvern? Guvernul AMENINȚĂ cu sesizarea ANCHETATORILOR: documentul prin care Florin Cîțu cerea verificări pe tema raportărilor este FALS

Sursa: adevarul.ro

619 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU