Florin Cîţu, declaratia momentului in plin scandal! Premierul a făcut anunțul înainte de întâlnirea secretă cu Iohannis

Anunţul momentului de la premierul Florin Cîţu! Şeful Guvernului a ieşit cu o nouă declaraţie de presă, cu doar o oră înainte de marea întâlnire cu Klaus Iohannis. Ce le-a transmis Cîţu românilor?

Marţi seara, premierul Florin Cîţu a susţinut o declaraţie de presă la Palatul Victoria!

Ieşirea premierului vine în contextul atacurilor puternice venite din partea lui Ludovic Orban şi a taberei sale din PNL, după dezvăluirile privind trecutul din SUA al lui Florin Cîţu.

Tot marţi seara este programată şi o întâlnire între Florin Cîţu şi Klaus Iohannis, la Vila Lac, spune surse politice. Şeful statului urmează să se întâlnească echipa liberală care-l susţine pe Cîţu.

Miercuri, Florin Cîţu ar urma să-şi depună, în mod formal, candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Un aspect ce trebuie lămurit, în acest context, este cel al vechimii de 5 ani în partid, drept condiție pentru a candida. Lui Florin Cîțu îi lipsesc 2 sau 3 luni din acest stagiu minimal și ar avea nevoie de o derogare în acest sens, afirmă surse citate de Realitatea Plus.

Ce a declarat Florin Cîţu la Palatul Victoria?
“In acest moment, sunt 27 de cetateni romani pe aeroportul din Kabul care vor fi evacuati cu o aeronava. Se fac demersuri si pentru recuperarea altor cetateni romani care sunt la o fosta baza americana.

Dragi romani, v-am promis vesti extraordinare din economie: 13% crestere economica! Am trecut impreuna prin contextul de anul trecut, cand economia globala a suferit cea mai mare lovitura din ultimii 100 de ani.

In 2020, pentru a salva economia am propus masuri de salvare a economiei, precum IMM Invest, amanarea platii impozitelor sau a ratelor la banci si altele. Am lucrat din greu si am reusit. Va multumesc voua, dragi romani! Adevaratii eroi sunteti voi!

Romania a depasit criza economica dupa doar un an. Pentru perioada urmatoare, imi doresc predictibilitate si stabilitate in viata economica

Ne-am facut foarte bine treaba, anul trecuta ca ministru al Finantelor, anul acesta ca prim-ministru. Guvernarea Romaniei nu este afectata de campania interna din PNL. Interesul romanilor este pentru mine cel mai important. Eu aleg sa contruiesc!

Guvernul pe care-l conduc a schimbat paradigma guvernarilor din ultimii 30 de ani. Investim si apoi rezultatele sunt impartite tuturor romanilor. Romania trebuie sa devina destinatie pentru investitiile cu o valoare adaugata mare. Acesta este doar inceputul!

Anul acesta, este posibila o crestere economica cu doua cifre. Va promit ca pana in 2024 vom face toate reformele pe care ni le-am asumat atunci cand nimeni nu avea curaj.

Imi doresc sa ramaneti alaturi de mine optimisti. Aceasta guvernare a gasit solutii reale pentru locurile de munca si investitii. Romanii pot avea incredere in mine atunci cand vine vorba despre responsabilitate si seriozitate in actul de guvernare”, a spus premierul Florin Cîţu.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *