Florin Cîţu, declaratia momentului in plin scandal! Premierul a făcut anunțul înainte de întâlnirea secretă cu Iohannis

Anunţul momentului de la premierul Florin Cîţu! Şeful Guvernului a ieşit cu o nouă declaraţie de presă, cu doar o oră înainte de marea întâlnire cu Klaus Iohannis. Ce le-a transmis Cîţu românilor?

Marţi seara, premierul Florin Cîţu a susţinut o declaraţie de presă la Palatul Victoria!

Ieşirea premierului vine în contextul atacurilor puternice venite din partea lui Ludovic Orban şi a taberei sale din PNL, după dezvăluirile privind trecutul din SUA al lui Florin Cîţu.

Tot marţi seara este programată şi o întâlnire între Florin Cîţu şi Klaus Iohannis, la Vila Lac, spune surse politice. Şeful statului urmează să se întâlnească echipa liberală care-l susţine pe Cîţu.

Miercuri, Florin Cîţu ar urma să-şi depună, în mod formal, candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Un aspect ce trebuie lămurit, în acest context, este cel al vechimii de 5 ani în partid, drept condiție pentru a candida. Lui Florin Cîțu îi lipsesc 2 sau 3 luni din acest stagiu minimal și ar avea nevoie de o derogare în acest sens, afirmă surse citate de Realitatea Plus.

Ce a declarat Florin Cîţu la Palatul Victoria?
“In acest moment, sunt 27 de cetateni romani pe aeroportul din Kabul care vor fi evacuati cu o aeronava. Se fac demersuri si pentru recuperarea altor cetateni romani care sunt la o fosta baza americana.

Dragi romani, v-am promis vesti extraordinare din economie: 13% crestere economica! Am trecut impreuna prin contextul de anul trecut, cand economia globala a suferit cea mai mare lovitura din ultimii 100 de ani.

In 2020, pentru a salva economia am propus masuri de salvare a economiei, precum IMM Invest, amanarea platii impozitelor sau a ratelor la banci si altele. Am lucrat din greu si am reusit. Va multumesc voua, dragi romani! Adevaratii eroi sunteti voi!

Romania a depasit criza economica dupa doar un an. Pentru perioada urmatoare, imi doresc predictibilitate si stabilitate in viata economica

Ne-am facut foarte bine treaba, anul trecuta ca ministru al Finantelor, anul acesta ca prim-ministru. Guvernarea Romaniei nu este afectata de campania interna din PNL. Interesul romanilor este pentru mine cel mai important. Eu aleg sa contruiesc!

Guvernul pe care-l conduc a schimbat paradigma guvernarilor din ultimii 30 de ani. Investim si apoi rezultatele sunt impartite tuturor romanilor. Romania trebuie sa devina destinatie pentru investitiile cu o valoare adaugata mare. Acesta este doar inceputul!

Anul acesta, este posibila o crestere economica cu doua cifre. Va promit ca pana in 2024 vom face toate reformele pe care ni le-am asumat atunci cand nimeni nu avea curaj.

Imi doresc sa ramaneti alaturi de mine optimisti. Aceasta guvernare a gasit solutii reale pentru locurile de munca si investitii. Romanii pot avea incredere in mine atunci cand vine vorba despre responsabilitate si seriozitate in actul de guvernare”, a spus premierul Florin Cîţu.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu