FLORIN CÎȚU anunta MĂSURI IMPORTANTE PENTRU ROMANI: Ce se intampla cu TERMENUL PRIVIND POPRIRILE, EXECUTĂRILE SILITE PENTRU COMPANII si PERSOANE FIZICE


Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a anunțat prelungiea termenului privind suspendarea popririlor și executărilor silite până pe 25 octombrie.

La ședința de la Guvern s-a stabilit ca termenul de suspendare al popririlor și executărilor silite să fie prelungit.

„Măsurile economice le vom lua în ședința de astăzi de Guvern (joi, 11 iunie 2020, n.r.). Am să prelungesc câteva dintre măsurile pe care le aveam până la 25 iunie. În ceea ce privește popririle, executările silite pentru companii, persoane fizice vom merge cu ele până în 25 octombrie și, în același timp, și cu impozitul specific pentru a ajută și industria HoReCa. Acestea sunt lucruri pe care le vom prelungi până la 25 octombrie”, a precizat Florin Cîțu, a declarat Cîţu joi seară, la Digi 24.

Citiți și:  ULTIMA ORA Florin Cîțu face anuntul care inseamna DEZASTRUL pentru PENSIONARI

Inițial, executarea silită a datoriilor la buget a fost adoptată doar pentru perioada stării de urgență. Termenul vizat includea și o perioadă de 30 de zile după terminarea acesteia. Neachitarea nu va duce la aplicarea de dobânzi și penalități.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

53 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile