Florin Cîțu, ANUNT FULGER. Ce TINTA si-a propus acum fostul premier

 

Liderul PNL, Florin Cîţu, a anunţat, vineri, la Alba Iulia, după o întâlnire cu liberalii din judeţul Alba, că va începe un turneu prin filialele din ţară ale partidului în vederea pregătirii alegerilor din 2024.

„Am venit aici ca preşedinte al PNL pentru că prin această vizită încep un turneu în filialele PNL. După congres e bine să vedem cum ne pregătim, pentru că timpul trece şi alegerile din 2024 sunt foarte aproape, chiar dacă nu ne dăm seama acum, şi trebuie să ne pregătim”, a spus liderul liberal, consemnează Agerpres.

Liderul PNL începe periplul prin filiale
Cîțu a menționat că turneul prin filiale „nu are legătură” cu faptul că în spaţiul public au fost voci din PNL care au afirmat că ar trebui să fie organizat un congres al partidului mai devreme decât a fost stabilit.

Citiți și:  SURSE - Florin Cîțu, mutare de ULTIMA ORA pe certificatul verde

Președintele liberalilor a menţionat că vrea să ajungă anul acesta în toate filialele de partid din ţară.

„Având în vedere că suntem încă în pandemie o să fiu limitat de timp, dar voi face şi online întâlniri cu colegii mei, după aceea voi merge în vizită, deci va fi tot anul acesta, nu doar anul acesta, voi merge până în 2024, dar anul acesta vreau să merg iarăşi în toate filialele, trebuie să pregătim 2024 foarte bine. Eu am spus câteva lucruri când am candidat pentru preşedinţia partidului: vreau ca PNL să fie cel mai mare partid politic din România şi vreau să mă ţin de asta şi vreau să rămânem la guvernare cel puţin opt ani de zile şi mă ţin şi de asta”, a mai spus Florin Cîțu.

Citiți și:  Cîțu reaprinde razboiul cu PSD. News alert

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *