Florin Cîțu, ANUNT de ultima ora. Breaking news

Se dă drumul la evenimentele publice cu spectatori înainte de 1 iunie? Anunț foarte important al Premierului Florin Cîțu, care a vorbit despre modul în care Guvernul se pregătește pentru reautorizarea concertelor și a spectacolelor cu audiență numeroasă.

Se dă drumul la evenimentele publice cu spectatori înainte de 1 iunie? Premierul Florin Cîțu a vorbit miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, despre planurile Guvernului legate de ridicarea restricțiilor impuse de pandemia Covid-19.

Cîțu nu a negat posibilitatea ca după 1 iunie să fie din nou permise concertele și evenimentele cu un număr mare de spectatori, el condiționând însă acest lucru de reușita campaniei de vaccinare, care ar trebui să imunizeze pe 5 milioane de români.

În plus, șeful Guvernului a anunțat că Executivul pregătește mai multe evenimente-publice cu spectatori chiar înainte de 1 iunie, pentru a monitoriza riscurile legate de răspândirea Covid-19.

Se dă drumul la evenimentele publice cu spectatori? Guvernul pregătește ridicarea restricțiilor
”Eu sunt sigur că românii sunt responsabili, că vom avea un Paște normal.

Săptămâna viitoare vom avea un maraton al vaccinării, trebuie să ne vaccinăm și după aceea putem vorbi de renunțarea la mască.

Trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes, înainte de a vorbi despre niște posibile acorduri pe turism cu țări precum Grecia sau Israel.”, a spus Cîțu, în cadrul conferinței de presă.

”Putem vorbi despre concerte și alte eveniment publice după 1 iunie”
”Până pe 1 iunie vom avea evenimente publice-pilot, cu un număr mare de spectatori, pentru a putea evalua consecințele. După aceea, după 1 iunie, și dacă vom avea 5 milioane de români vaccinați, putem eventual vorbi despre concerte și alte eveniment publice.

Mă interesează ca PNRR să reprezinte interesele întregii Românii. Pe cei de la PSD nu îi împiedică nimeni să suțină PNRR, e vorba despre un program pentru întreaga țara, ce nu trebuie politizat.

Anul aceste cresc în continuare investițiile la buget, după ce anul trecut am avut investiții record. este nevoie doar de puțină prioritizare.

Veți vedea că la final vom avea un PNRR de succes, el mai trebuie doar negociat.”, a adăugat șeful Guvernului.

Sursa: capital/ro