fbpx
POLITICA

Florin Cîţu A EXPLODAT! Acuzaţii GRELE la adresa celor de la USR-PLUS(SURSE)

florin citu inquam1 1536x1024 1

Potrivit unor surse din conducerea PNL, premierul Florin Cîțu le-a transmis celor din PNL că USR PLUS a cerut să fie ”mușamalizat” dosarul de la Ministerul Sănătății, condus Vlad Voiculescu, cel care a fost trimis la Parchet de Corpul de Control al premierului.

Prim-ministrul României, Florin Cîțu le-a transmis celor din PNL că USR PLUS a cerut să fie ”mușamalizat” dosarul de la Ministerul Sănătății, condus Vlad Voiculescu, cel care a fost trimis la Parchet de Corpul de Control al premierului, potrivit unor surse din conducerea PNL, transmite Europa Liberă.

„Știți că USR PLUS a cerut mușamalizarea dosarului de la Ministerul Sănătății? Nu era obligatoriu ca acest raport să fie finalizat de Corpul de Control a premierului înainte să fie trimis la Parchet, începuse deja o anchetă DIICOT”, a spus Florin Cîțu potrivit unor surse politice. USR PLUS a reclamat faptul că premierul a trecut gratuit o linie roșie prin această acțiune și că raportul nu era finalizat.

Barna i-ar fi cerut lui Cîțu să nu-l demită pe Voiculescu
Potrivit unor informații obținute de Europa Liberă, vicepremierul Dan Barna i-ar fi solicitat lui Florin Cîțu să nu-l demită pe Vlad Voiculescu, ci să-i mai ofere un răgaz de 30 de zile. În această perioadă, USR PLUS l-ar fi convins pe Voiculescu să plece de la minister. Soluția lui Barna nu a fost acceptată de Cîțu care luase deja decizia remanierii.

În conferința de presă, premierul Cîțu a refuzat să dea un răspuns ferm dacă, în calitate de ministru interimar al Sănătății, va trimite Corpul de Control al ministerului pentru a verifica existența „centrelor închise de vaccinare”, dedicate doar anumitor categorii de persoane.

Cine va fi viitorul ministru al Sănătății?
În privința viitorului ministru al Sănătății, premierul le-a transmis colegilor de partid că îl acceptă pe deputatul Adrian Wiener ca ministru al Sănătății, dacă va fi propus de USR-PLUS. În schimb, Florin Cîțu a spus că va exista o analiză în privința numelui propus dacă acesta nu este Wiener

Premierul Florin Cîţu a reafirmat, luni, că aşteaptă de la USR PLUS o nominalizare pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, deoarece ministerul are nevoie de o conducere stabilă, menţionând că este sigur că în scurt timp va primi un ministru competent.

“În acest moment este foarte importat şi le aduc aminte colegilor din coaliţie că avem nevoie de o nominalizare pentru ministrul Sănătăţii. Este foarte important să continuăm. Ministerul Sănătăţii are nevoie de o conducere stabilă, de un ministru, nu de un ministru interimar, de cineva care să preia, să fie în această luptă cu pandemia. Este foarte important, avem nevoie în continuare de mai multe paturi la ATI, ştiţi în ce situaţie suntem. Deci este nevoie de stabilitatea actului de guvernare şi aşteptăm şi sunt sigur că vom primi în cel mai scurt timp un ministru competent, care să facă faţă acestei situaţii”, a afirmat Cîţu, la Parlament, după şedinţa conducerii PNL.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.