“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Florin Călinescu, tranșant în scandalul preotului gay – Pomohaci: “Prostimea-i bagă bani în buzunar” – VIDEO VIRAL

Florin Călinescu a intrat de curând în lumea rețelelor sociale, dar a reușit un lucru pe care nu multe persoane publice îl fac: un contact constant cu admiratorii săi. Actorul poartă conversații cu cei care-i scriu și realizează filmulețe în direct în care își spune părerea despre subiecte aprinse, în stilul caracteristic: tranșant, fără a se ascunde după deget.

Juratul de la “Românii au talent” a abordat și mult discutatul subiect al preotului acuzat de pedofilie, Cristian Pomohaci. Acesta consideră că solistul care continuă să meargă în festivaluri și la concerte ar trebui să fie dat afară din rândul Bisericii.

„Mi-au atras atenţia câteva lucruri, dar (…) am ales două treburi care mi se par cam dubioase. Primul este cu un popă. Pomohaci, ceva cu Moşuni, unde multă lume proastă se duce să fie fraierită şi să cumpere nişte cruciuliţe de macrame împletite. Omul mai cântă şi pe la festivaluri, pe la nunţi, umblă cu o maşină pe care scrie Duh. Prostimea îi bagă bani în buzunar şi el se ocupă cu lucruri suspecte de pedofilie. Aici, lucurile sunt clare pentru mine. Am făcut Armata cu o generaţie întreagă de popi şi cunosc destul de multe lucruri despre ei. Sunt şi unii hăruiţi, alţii haladiţi şi sunt unii prăpădiţi rău de tot, care nu au nicio treabă cu harul. Dragii mei, lucrurile sunt simple. (…) Frate, povestea asta cu suspiciunea de pedofilie, măcar în cler să rămână tabu, pentru că în societatea civilă, aţi văzut, lucrurile au luat o altă turnură, care nu au nicio legătură cu învăţăturile lui Dumnezeu şi ale Fiului Său. În biserică nu e frumos să faci lucrurile cu fundul, adică pe de-a-ndoaselea sau cu alte subtilități împănate, pentru că nu e ok. Clerul are trebui să fie scurt și la obiect: Afară! Asta este părerea mea. Nu să stăm și să analizăm. În timpul ăsta, omul merge pe la cenacluri, cântă, are nu știu câte vile, mașini. Este o nenorocire, pentru că un astfel de cetăţean, care ar trebui să ocrotească sufletele celor micuţi şi celor maturi, trebuie înlăturat imediat. În fiecare an apar tot felul de suspiciuni. Omul ar trebui să meargă să-și vadă de treaba lui și să fie supravegheat”, a spus Călinescu în clipul care a fost vizionat de mai mult de o sută de mii de ori de când a fost realizat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.