Florin Călinescu, ŞOC! Cine ar numi, de fapt, şefii de stat, în România: „Nu contează dacă eşti Iliescu, Băsescu…”

Florin Călinescu s-a retras de pe micul ecran și își ocupă timpul cu alte activități. În urmă cu câteva luni, actorul a încheiat colaborarea pe care o avea cu Prima TV, după ce își dăduse demisia de la PRO TV.

A renunțat să mai fie jurat în show-ul „Românii au talent” și a acceptat să aibă propria emisiune la Prima TV, „Florin Călinescu Show”. Proiectul a durat doar câteva luni, pentru că show-ul a fost scos din grila de programe.

Călinescu, despre cum ar numi „Serviciile” preşedinţii
Când vine vorba despre politică, George Buhnici i-a amintit lui Florin Călinescu că singurul care „i-a scăpat” și nu l-a avut în emisiune a fost Ion Iliescu, însă vedeta vedeta lucrurile diferit.

Citiți și:  Afacere de stat: Andrew Tate prins în pat cu fosta nevastă a lui Giovanni de la Popești Leordeni

Omul de televiziune a formulat acuzații grave la adresa politicii din România. Pe de altă parte, despre actualul Președinte al țării, Klaus Iohannis și despre declarațiile succinte pe care le face de fiecare dată, Florin Călinescu este de părere că acesta nu poate, oricum, să spună prea multe.

„El nici nu are ce să spună, pentru că nu a făcut niciun efort vreodată. În România, președinții sunt puși de Servicii. Nu contează dacă ești Iliescu, Băsescu…Contează că ei te pun acolo și fac o socoteală. Alții hotărăsc soarta României”, a afirmat Florin Călinescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Gata, Saadia preia România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *