Flavia Groșan a RABUFNIT! ‘Acum folosiți acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată în viața asta’

Doctorul orădean Flavia Groșan a răbufnit pe pagina de socializare, la adresa celor care o critică și vorbesc de studii clinice în privința schemei de tratament anti-Covid pe care o aplică.

Groșan susține că persoanele care o acuză acum folosesc medicamente descoperite de ea.

Mai mult, Flavia Groșan dezvăluie că a făcut „cercetare de mare calibru ca Principal Investigator in multe studii clinice de mare anvergura internațională”.

„Doamnelor si domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator in multe studii clinice de mare anvergura internațională. Acum folositi acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată in viața asta.

Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știința. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic si vindec oameni. Va pupa mama!

PS Hai, gata cu vorbăria. Intru pe front. Acolo se câștiga bătăliile. Nu cu un ochi pe Netflix si cu altul pe pagina de FB a doctoriței afurisite din Oradea sa vedem ce a mai postat pe pagina. :)))))”, susține Flavia Groșan.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!