Flash News: Moscheea ATACATA din Noua Zeelanda recruta Jihadiști

Se pare că spionii din Noua Zeelandă se uitau la moschee.

Informații complementare vin în preântîmpinarea doliului-internațional.

  1. Moscheea Christchurch vizată de Brenton Tarrant a fost o bază de recrutare Al-Qaeda, în special pentru sucursala yemenită. Aceasta a organizat atacul Charlie Hebdo.
  2. Media din Noua Zeelandă a dat detalii despre acest caz în 2014.
  3. “NewsHub: O moschee din Christchurch este legată de moartea lui Daryl Jones, membru al Al-Qaeda.
    Părinții australianului ucis împreună cu Daryl Jones, au declarat că fiul lor a fost indoctrinat Islamului radical în Christchurch unde l-a cunoscut pe Daryl Jones.”

  1. Poliția federală australiană a deschis o investigație cu privire la posibila implicare a lui M. Havard în răpirea a trei occidentali din Yemen, în numele Al-Qaeda. Evidențele arată că “Havard și Nin John” au atras atenția poliției federale australiene din cauza activităților lor cunoscute din Yemen legate de Al Qaeda.
  2. Polițiștii australieni cunosc această moschee. Ei știau că este un centru de recrutare jihadist, deoarece supravegheau moscheea pentru legăturile sale cu operațiunile teroriste.
  3. În special pentru acțiunile care vizează răpirea și uciderea occidentalilor în străinătate de alți occidentali spălați pe creier de jihadiști
  4. Întrebarea este, cât timp va reuși mass media să ascundă aceste elemente de opinia publică occidentală?
  5. Cel mai probabil, pentru cât mai mult timp posibil, pentru a opri căderea bruscă a scenariului de victimizare a uneltei globaliste, musulmanii, împotriva civilizațiilor de viță occidentală.

Sursa: Incorect Politic

LASA UN COMENTARIU