JUSTITIEPOLITICA

FLAGRANTUL SORINEI PINTEA – MINUT CU MINUT. CUM S-A DESFĂȘURAT OPERAȚIUNEA DNA ȘI CINE ESTE DENUNȚĂTORUL

safd

Noi date din dosarul fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea au ieșit la iveală, pe surse. După dispunerea măsurii de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, detaliile flagrantului vin să completeze tabloul operațiunii DNA.

Pe surse, acest dosar ar fi început acum patru zile, potrivit Antena 3.

„Pe 25 februarie, cel care deține compania care avea contracte cu spitalul din Baia Mare a făcut un denunț împotriva denunțătorului Sorinei Pintea, Mihai Costea. Urma să se vadă cu Costea pe 27 februarie să îi dea 120.000 de lei.

Costea a venit în București pe 26 februarie, iar ziua următoare s-a făcut acel flagrant, într-o parcare. La momentul acela, bărbatul a trebuit să spună ce făcea cu banii. Acesta a declarat că banii sunt pentru Pintea și că a mai luat o tranșă de 10.000 de euro, în decembrie.

Au stabilit împreună cu acest denunțător să aibă o întâlnire cu Sorina Pintea. Acesta anunțat că vor avea o întâlnire la ora 14:00.

Denunțătorul a intrat în anticamera biroului lui Pintea la 14:08.

Sorina Pintea ar fi fost în birou cu o doamnă primar, iar secretarea ei i-a cerut lui Costea să aștepte în anticameră. În acest interval de la opt minute la 16 minute, el a cerut să fie anunțat dacă va fi primit de Sorina Pintea.

Ușa ar fi fost deschisă la birou, iar Sorina Pintea l-a salutat, iar el a zis că vede că are treabă și că îi lasă ceva în anticameră. Fostul ministru al Sănătății a zis ”ok”. Acesta a plecat de acolo la 14:17 minute. Denunțătorul a stat doar nouă minute.

La scurt timp au venit și procurorii, au găsit și punga cu bani. Pintea a negat toate acuzațiile.”, a relatat Antena 3.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.