Fiul Zinei Dumitrescu A DEPASIT ORICE LIMITA. I-a lăsat cenușa la crematoriu, după incinerare

După ce și-a abandonat mama într-un azil, fiul Zinei Dumitrescu a abandonat acum chiar și cenușa regretatei creatoare de modă! Informația a apărut recent în spațiul public! Se pare că fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu, a abandonat urna cu cenușa mamei sale la crematoriu.

Bărbatul are timp să se răzgândească! Un an de zile este ținută cenușa la crematoriu, iar pentru ridicarea acesteia este nevoie să se înainteze o cerere. Reprezentanții crematoriului spun că până acum nu a fost depusă nicio cerere pentru recuperarea cenușei regretatei creatoare de modă Zina Dumitrescu.

Cătălin Negreanu i-a mâncat mamei sale întreaga averea. S-au dus toate bijteriile scumpe, blănurile, casele, terenurile și chiar autoturismele fostei creatoare de modă. Totul a fost risipit fără nicio ezitare. Mai mult, se pare că fiul Zinei Dumitrescu a și părăsit România deoarece locuiește în afara granițelor țării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.