Fiul unei vedete din Romania, bătut cu bestialitate in propria casa

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a văzut moartea cu ochii, seara trecută, când a fost bătut cu bestialitate în propria locuință. Agresorul este un prieten apropiat al victimei.

David a fost dus de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale, după ce a fost luat la pumni și călcat cu bocancii în picioare. Cea mai bună prietenă a tânărului a povestit groaza prin care a trecut David.

O prietenă comună de ale lor a fost cea care a chemat ambulanța și a mers acasă la David pentru a se asigura că ajunge la spital în timp util. Fiul artistei a fost cusut la cap, în urma loviturilor primite.

Mărturia fetei care l-a ajutat pe David Pușcaș să ajung la spital! Detalii cutremurătoare
După ce a fost călcat în picioare, în propria casă, David Pușcaș a povestit incidentul pe facebook. Acesta a rămas fără lucrurile personale, printre care și telefonul mobil, după ce au fost aruncate pe geam de agresor.

Cea mai bună prietenă a lui David a povestit cine și cum l-a ajutat să ajungă la spital. ”După ce a pus pozele pe internet, o prietenă comună care stă aproape a ajuns foarte repede la el și l-a ajutat, pentru că el era în stare de șoc.

A chemat salvarea, i-a oprit sângele și i-a curățat rana. A stat lângă el. Știu că a fost spitalizat. A mers la Urgențe aseară și a primit îngrijile de care avea nevoie pentru a fi ok. E destul de rău. Lovitura de la cap trebuie cusută.

Și la picior e destul de grav. Am înțeles că tendonul este rupt și nu poate merge foarte bine pe picior. A primit un tratament și trebuie să se țină de el ca să fie ok. A ieșit deja din spital și acum sperăm să se refacă cât mai repede”, a povestit tânăra pentru Antena Stars.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *