Fiul unei vedete din Romania, bătut cu bestialitate in propria casa

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a văzut moartea cu ochii, seara trecută, când a fost bătut cu bestialitate în propria locuință. Agresorul este un prieten apropiat al victimei.

David a fost dus de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale, după ce a fost luat la pumni și călcat cu bocancii în picioare. Cea mai bună prietenă a tânărului a povestit groaza prin care a trecut David.

O prietenă comună de ale lor a fost cea care a chemat ambulanța și a mers acasă la David pentru a se asigura că ajunge la spital în timp util. Fiul artistei a fost cusut la cap, în urma loviturilor primite.

Mărturia fetei care l-a ajutat pe David Pușcaș să ajung la spital! Detalii cutremurătoare
După ce a fost călcat în picioare, în propria casă, David Pușcaș a povestit incidentul pe facebook. Acesta a rămas fără lucrurile personale, printre care și telefonul mobil, după ce au fost aruncate pe geam de agresor.

Cea mai bună prietenă a lui David a povestit cine și cum l-a ajutat să ajungă la spital. ”După ce a pus pozele pe internet, o prietenă comună care stă aproape a ajuns foarte repede la el și l-a ajutat, pentru că el era în stare de șoc.

A chemat salvarea, i-a oprit sângele și i-a curățat rana. A stat lângă el. Știu că a fost spitalizat. A mers la Urgențe aseară și a primit îngrijile de care avea nevoie pentru a fi ok. E destul de rău. Lovitura de la cap trebuie cusută.

Și la picior e destul de grav. Am înțeles că tendonul este rupt și nu poate merge foarte bine pe picior. A primit un tratament și trebuie să se țină de el ca să fie ok. A ieșit deja din spital și acum sperăm să se refacă cât mai repede”, a povestit tânăra pentru Antena Stars.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *