Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut în stradă o echipă de jurnalişti (Video)

Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut în stradă o echipă de jurnalişti, în Bucureşti. Momentul agresiunii a fost surprins de camerele video. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a consumat în jurul orei 15.00, după ce Daniel Dincă şi sora sa, Daniela, au plecat din sediul CNA din Bucureşti. Mai mulţi reporteri îi urmăreau pe cei doi.

Deranjat de prezenţa jurnaliştilor, fiul criminalului din Caracal a atacat un cameraman Antena 3. Un al doilea jurnalist a fost apoi, de asemenea, agresat. În urma incidentului, care a fost filmat, a intervenit şi poliţia.

„Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, se afirmă într-un comunicat.

Citiți și:  SCANDALOS! Fosilele comuniste din PSD condamnă la postul neo-marxist - Antena 3 versurile poeziei „Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”, scrisă de poetul național Radu Gyr

Daniel Dincă este acum căutat de poliţişti. Fiul şi fiica lui Gheorghe Dincă au fost la CNA pentru a depune plângere la adresa mai multor televiziuni, pentru modul cum au prezentat cazul Caracal, în care tatăl lor este acuzat de uciderea a două adolescente, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile