Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

Fiul lui Andrei Pleșu, prins cu droguri

plsx

Mihai Pleșu, fiul filozofului Andrei Pleșu a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane. În urma unei acțiuni comune a polițiștilor antidrog din Iași și București, au fost găsite 500 de grame de canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene.

Polițiștii antidrog au organizat percheziții vineri dimineață, atât în Iași, cât și în București, având 8 mandate de percheziții domiciliare. Suspecții ar fi cultivat plante de canabis, polițiștii descoperirilor făcute de polițiștii antidrog.

În urma perchezitiilor, polițiștii au ridicat 500 de grame de canabis, ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunțit canabisul, pastile ecstasy și ciuperci halucinogene.

Potrivit lui News.ro, Mihai Pleșu este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei. Mihai Pleşu şi suspecţii din Iaşi se cunoscuseră la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.