Fiul asasinului din Caracal i-a bătut pe jurnaliști! Mărturii șocante

În această după-amiază, pe străzile Capitalei, s-au desfășurat scene incredibile: fiii infamului Gheorghe Dincă au tăbărât pe jurnaliști, luându-i la bătaie. În acea scenă îngrozitoare, unul din copiii lui Dincă l-a călcat în picioare pe un cameraman al televiziunii România Tv.

După ce a fost lovit puternic cu pumnii, cameramanul a căzut la pământ. Toate acestea au rezultat într-un hematom la cap!

„Mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul lovit de băiatul lui Dincă, potrivit evz.ro

Unde a avut loc incidentul

Incidentele au avut loc în mijlocul străzii, când o echipă RTV a mers să stea de vorbă cu copiii lui Dincă. Aceștia veniseră la CNA să depună plângere pe motiv că se simt agresați de mass-media după arestarea tatălui lor.

În momentul în care reporterul de la România Tv i-a pus o întrebare despre cazul Caracal, băiatul lui Dincă a reacționat violent, sărind la bătaie. După ce l-au bătut, nu s-au oprit acolo, spărgându-i și camera de filmare.

A fost implicată și Antena 3

Au fost agresați și alţi jurnalişti. Antena 3 informează că va depune plângere penală pe numele fiilor lui Gheorghe Dincă.

Cum a fost implicată și fiica monstrului din Caracal

Aceasta s-a supărat după ce în presă au apărut informații conform cărora aceasta se ocupă trafic de persoane. Cum nu există probe clare în acest sens, Daniela Dincă s-a decis să acționeze în consecință.

Potrvit informațiilor oferite de jurnaliștii de la România TV, ea va merge astăzi la CNA. Este posibil ca fiica lui Dincă să facă o reclamație cu privire la informațiile care sunt vehiculate despre ea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu