Fiu de avocata, ARESTAT pentru că vindea cannabis și Ecstasy în cluburi

Alexandru Meroiu, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv de către magistrați, după ce procurorii au descoperit că făcea parte ditr-o rețea de traficanți de droguri. El este fiul unei avocate din Buzău și era student la o facultate din Capitală.

Fiul unei avocate din Buzău a ajuns în arest după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost reținut de procurorii DIICOT Brăila, împreună cu cinci prieteni, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată, unul dintre ei fiind acuzat chiar de trafic de droguri de mare risc. Procurorii susțin că,  împreună cu ceilalți inculpați, Răzvan Alexandru Meroiu ar fi pus la punct o rețea de comercializare a stupefiantelor în locuri intens frecventate de studenți, în București, Galați și Brăila.

Citiți și:  S-A P*ȘAT PE AMANTUL SOȚIEI | Adolescent BATUT si BATJOCORIT la marginea orașului de soțul furios - VIDEO

Astfel, în perioada noiembrie –decembrie 2014, cei șase ar fi comercializat cannabis și Ecstasy în mai multe cluburi și discoteci din Capitală și din cele două județe. Vineri seară, tinerii au fost prinși în flagrant, în Buzău, având asupra lor 300 de grame de cannabis.

Odată cu Răzvan Alexandru Meroiu au ajuns în arest alți doi tineri buzoieni, unul dintre ei, Dragoș Alexandru Micu, fiind de asemenea student în București, doi tulceni și un ialomițean, toți cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, patru dintre ei fiind studenți. Drogurile ar fi fost trimise din Spania în colet poștal.

Citiți și:  S-A P*ȘAT PE AMANTUL SOȚIEI | Adolescent BATUT si BATJOCORIT la marginea orașului de soțul furios - VIDEO

„A fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele celor șase persoane. Ieri au fost prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a emis mandate pentru 30 de zile”, a declarat inspectorul principal Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. – Sursa: Ziua de Buzau

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *