Fițele românilor întorși din diaspora. Acasa se dau mari, in afara fura sau mananca din tomberoane


Mulți dintre conaționalii noștri, plecați la muncă în afara tarii, au stârnit antipatie în rândul prietenilor și cunoștințelor pe care i-au lăsat în țară. Mai în glumă, mai în serios, mulți dintre prietenii celor plecați la muncă în străinătate spun că aceștia se întorc în țară, doar ca să se laude cu noile achiziții ci nu se întorc acasă de dorul familiei.

cocalari

După spusele celor care stau pe margine, românii care lucrează în străinătate se întrec în mașini de fițe și haine de firmă, deși numai ei știu cât chin îndură la muncă în afara țării. Desigur, aceștia mai afirmă, conform diaspora.com, că majoritatea celor care se întorc din străinătate cheltuie banii ostentativ, la petreceri fără rost, doar pentru a transmite impresia de realizare pe plan financiar.

Oamenii, spun că acest comportament al românilor plecați la muncă în străinătate nu reflectă deloc situația financiară a acestora, deoarece, în cele mai multe cazuri, acest comportament de „oameni bogati”, reflectă doar o formă mascată de publicitate, care, de foarte multe ori, ascunde detalii deloc lăudabile.

VEZI SI: Moda COCALARILOR a ajuns si in sectiile de POLITIE! – Foto

Chiar unul dintre cei plecați la muncă în diaspora a declarat că nu îi va înțelege niciodată pe cei care lucrează pe rupte în străinătate, ca și sclavii, iar apoi se întorc în țară și aruncă cu banii la lăutari și petreceri, întorcându-se din nou în străinătate fără niciun ban în buzunar.

Din nefericire, comportamentul unora dintre cei plecați la muncă în tari straine lasă de dorit. Mergând pe principiul că „lauda de sine…se plătește bine”, românii întorși din diaspora, cheltuie banii în neștire, doar pentru a lăsa „telespectatorilor” impresia de belșug și realizare.
Însă, cu toții știm cât de greu este să muncești printre străini și să încerci să aduni bani, în condiții greu de imaginat.

VEZI SI: Bataie crunta intre cocalari pe Litoral provocata de o pitipoanca blonda

Chiar si foarte mulți oameni care lucrează în străinătate, privesc cu stupoare anumite persoane care cheltuie într-o singură zi, tot ce au adunat în câteva luni de muncă grea pe pământurile străine. Banii sunt aruncați pe lucruri neesențiale, doar ca să vadă lumea, cu câte bagaje se întorc ei din țările străine și câtă bogăție și belșug au în case. (sursa)

VEZI SI: DEZASTRU DEMOGRAFIC! Pana in 2020, numarul cocalarilor il va depasi pe cel al romanilor

159 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU