Fiscul scoate istoria la vânzare! Mașina lui lui Ceaușescu intră la licitație. Mulți români tânjeau în epoca de aur după acest model. Cum arată și cât valorează

ANAF va scoate la licitație pe 31 ianuarie 2019 o mașină care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu. Mulți români și-ar fi dorit să aibă această mașină pe vremea comunismului. Licitația va avea loc la sediul ANAF din București, Bd. Lucrețiu Pătrășcanu.

O maşină ARO, care i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu, va fi scoasă la licitaţie de ANAF cu un preţ de plecare de 137.500 lei, scrie The Associated Press.

Maşina a fost realizată în 1977 special pentru Ceauşescu de către producătorul de automobile ARO de la Câmpulung şi are 72.000 de kilometri la bord.

Autoturismul a fost confiscat de ANAF de la omul de afaceri Ovidiu Tender, care în prezent execută o sentinţă de 12 ani pentru fraudă şi spălare de bani.

Citiți și:  ANAF va face măcel printre români. Incep controalele! Alerta

Încă o maşină din colecţia fostului dictator a fost scoasă la licitaţie de curând. Este vorba despre modelul Mercedes-Benz 350 SL, din 1973. Autovehiculul a fost vandut cu 49.500 de euro. Toti banii au fost donati in scopuri caritabile.

Masina a facut parte din colectia impresionanta a fostului dictator si era considerata o adevarata bijuterie la vremea respectiva.

In 1997, Mercedes-ul a ajuns la un colectionar irlandez, Conor Hughes, iar din 2007 masina nu a mai fost condusa.

Are la bord doar 17.500 de km si se prezinta in stare excelenta. Pentru un plus de autenticitate, fostul proprietar i-a pastrat cauciucurile originale.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile