Firea, TRADATA? Ce se întâmplă, de fapt, în interiorul PSD. Alerta pe scena politica


S-ar părea că Gabriela Firea se confruntă cu mai multe probleme decât și-ar fi închipuit lumea. Un lider PNL susține că primarul Capitalei și-a pierdut susținerea din PSD.

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, susține că Gabriela Firea are mari probleme în partid și că este foarte posibil să nu mai fie susținută din nou de PSD la alegerile locale. Aceasta consideră că altcineva va fi capul de listă pentru PSD.

„Nu ştiu dacă Gabriela Firea va mai candida. Aţi văzut că are serioase probleme de susţinere în partid. (…) Sunt oameni care au fost chestionaţi, pe baza unui chestionar cu privire la alţi candidaţi, de unde rezultă că în Partidul Social Democrat lumea pe bună dreptate îşi pune semne de întrebare cu privire la şansele Gabrielei Firea.

Eu cred că în PSD sunt oameni cu discernământ, care, evaluând profilul profund agresiv al acestei doamne faţă de bucureşteni, bilanţul complet negativ al realizărilor ei în ce priveşte calitatea vieţii, schimbările din Bucureşti, (…) se vede cu ochiul liber faptul că sunt acolo nişte semne de întrebare. În momentul în care o să vedem care este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei şi cine va deschide lista consilierilor PSD pentru Capitală, în mod evident vom face şi noi analizele corespunzătoare”, a susţinut Violeta Alexandru.

Potrivit Violetei Alexandru, PNL se află în plin proces de desemnare a candidaţilor atât pentru poziţiile de primar de sector, cât şi pentru consilieri.

„Suntem în plin proces de desemnare a candidaţilor, atât pentru poziţiile de primar de sector, de fapt aceasta este prioritatea în acest moment, cât şi pentru consilieri.

Ce ne interesează este să primim răspunsul legat de candidatura Gabrielei Firea. Văd că lucrurile sunt în discuţie. Vreau să văd cine deschide lista de la celelalte partide, vreau să văd care este angajamentul celorlalţi parteneri cu care suntem în discuţii şi pe care i-am abordat în vederea formării unei coaliţii pentru Bucureşti.

Eu cred că avem cu toţii responsabilitatea să ajungem la o înţelegere”, a spus liderul PNL Bucureşti, conform RomaniaTV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.