Firea LOVEȘTE în Ministerul Sănătății: „Cifrele sunt manipulatoare”


Primarul general Gabriela Firea a lansat, sâmbătă seara, la România TV, un atac la reprezentanții Ministerului Sănătății și la guvernanți.

„Pe mine nu m-a interesat aspectul politic în pandemie. Încă din luna martie ne-am pregătit, nu am spus că e o gripă ușoară.

Au sosit la București încă 25 de ventilatoare mecanice mobile. Am fost surprinsă de declarația ministrul Sănătății care spunea că nu mai sunt nici ventilatoare, nici paturi libere.

Cifrele sunt manipulatoare dacă ne uităm la realitatea din teren. Ministerul Sănătății trebuie să-și adapteze necesarul medical.

Statisticile care sunt transmise în fiecare zi sunt adevărate cu planul medical inițial, nu cu ceea ce se află acum în spitale. Nu știu de ce să dau aceste dezinformări.

Citiți și:  Duduie, foloseai și vibrator? Gabi Firea: „Am rămas dezgolită, răsfoind ultimul ziar de anunțuri publicitare”

Principala scăpare a Guvernului a fost că nu și-a luat ca partener cetățeanul român.

Nu avem o problemă la spitalele de boli infecțioase. Ceea ce ne lipsește este organizarea pentru această etapă pe care trebuie s-o facă Ministerul Sănătății”, a spus Gabriela Firea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

269 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile